Hatice sonuçtan çok memnun

Simfer Servis Randevu Ve Kurulum Kabusu

10 Aralık 2024 18:18
Hatice'nin Teşekkür Mesajı
“İlgileri için müşteri hizmetlerine teşekkür ederim”

Simfer'den davlumbaz aldım. Montaj için Servisi aradım İ***** hanım isminde bir çalışan pazartesi günü için randevu oluşturulduğunu söyledi. Kendisine servis gelmeden önce almamız gereken bir malzeme varsa ya da yaptırmamız gereken bir işlem var mı hazır edelim servis tekrar git gel yapmasın diye sorduğumda teknisyenlere sorup geri döneceğini söyledi, bir geri dönüş olmayınca ben aradım ancak yine bir bilgi alamadım. Pazartesi günü iş yerinden izin alıp tüm gün evde bekledim servis gelmeyince tekrar aradım ve böyle bir kayıt yok dendi. Ertesi güne tekrar randevu oluşturduk bu sefer de gelen teknisyenler karbon filtre nerede niye almadınız demiş. Alalım o zaman dediğimizde biz tekrar gelirsek 450 TL servis ücreti alırız demişler. Meğerse 1000 TL'ye kendileri satıyor Muş. Böyle bir dayatmayla karşılaştık ve dışarıda daha uyguna bulabileceğimiz filtreyi önceden ısrarla sormama rağmen bilgi vermediler. Mecburen taktırdık filtreyi evde yaşlı annem vardı, en son giderken yukarıya priz açtırmanız gerek çalışması için deyip gitmişler en baştan söyleyecekleri şeyi evden çıkarken söylemişler ve şu an davlumbaz çalışıyor mu onu bile bilmiyoruz. İzmir Bornova daki yetkili servisi (İ***** hanimi) kurulum sürecinde arayıp neden böyle olduğunu sorduğumda hiç yapıcı olmayan bir tavırla karşılaştık, kaldı ki teknisyenler anneme de aynı tavrı göstermiş. Evimizde fırın ocak bir çok cihaz Simfer den alınmıştı. Bundan sonra bir iğne bile almam.

11 Aralık 2024 08:32 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın A., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

12 Aralık 2024 17:09

İlgileri için müşteri hizmetlerine teşekkür ederim

İlker sonuçtan hiç memnun değil

Davlumbaz Servisinden Zorunlu Filtre Satışı Ve Yüksek Fiyat Mağduriyeti

İlker
29 Temmuz 2025 15:34
Umut sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2024 23:05
"Simfer sorun ile hızlı bir şekilde ilgilendi para iadesi yapıldı. Teşekkür ederim"
Simfer Servisinden Fahiş Fiyat Ve Yanıltıcı Hizmet

05 Mart 2024 13:51