İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Simfer Elektrikli Ocak Arızası

26 Mayıs 2024 16:39

İyi günler arkadaşlar. Simfer marka elektrikli ocak aldım, 20.04.2024 tarihinde kuruldu daha kurulum esnasında arızalı olduğu tespit edildi değişimi yapıldı 27.04.2024 tarihinde gelende sürekli kendini korumaya aldı arızalandı tekrar arıza kaydı acildi ana kart değişti halen cihaz kendini korumaya alıyor Servise iade talebinde bulunacağım artık. Parça değişimi yapıldı fakat sonuç aynı. 26.05.2024 tarihine kadar sorun çözülmedi. Bu konuda ne yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim. Bir daha Simfer marka ürün almam.

17 Temmuz 2024 12:10

İyi günler arkadaşlar. Simfer marka elektrikli ocak aldım, 20.04.2024 tarihinde kuruldu daha kurulum esnasında arızalı olduğu tespit edildi değişimi yapıldı 27.04.2024 tarihinde gelende sürekli kendini korumaya aldı arızalandı tekrar arıza kaydı acildi ana kart değişti halen cihaz kendini korumaya alıyor Servise iade talebinde bulunacağım artık. Parça değişimi yapıldı fakat sonuç aynı. 26.05.2024 ana kart değişti 2 ay gitti 17.07.2024 şu anda da ocağın bir gözünü acıyorum alakasız başka göz son ayarda çalışıyor kendiliğinden arızasına sıkıntısına bir çözüm bulunmadı 6 kere servis geldi kesinlikle böyle bir ocak asla almayın

28 Mayıs 2024 16:36 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Ö., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

07 Haziran 2024 18:21

İlginiz için teşekkür sikayetvar olmasa sorunum çözüleceğine inanmiyordum.

07 Haziran 2024 18:23

Kendinizi biraz daha geliştirin yerli ve milli olsun derken bizi hüsrana uğratmayın. Teşekkürler...

Saadet
Saadet

Aynı sorun aynı modelde bizde de oluyor, montajı yapıldı 1 gün sonra sürekli kendini korumaya alıyor, şalteri indirip kaldırmadan geri yanmıyor,

İlyas

Üst model ana kart takdilar 4. De düzeldi bilginiz olsun tabi şimdilik öyle sonrasını bilemem.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
04 Ocak 2024 14:10
Umut sonuçtan çok memnun

29 Eylül 2023 16:59
"Simfer genel merkezi ürünü değiştirerek sorunu çözdü ama kendilerini geliştirmeleri gerekiyor mail adreslerine 2 defa mh üzerinden 4-5 defa yetkili tarafından aranma kaydı oluşturdum zor bir şekilde dönüş yaptılar biraz daha hızlı aksiyon almaları gerekir. Görece ortalama bir beyaz eşya firmasının 1 hafta kurutma makinesini alıp yenisini getirip kurulum yaptığı yerde bir ocak için 20 küsur gün çok uzun bir süre. Sorunun çözümü konusunda ayşe hanıma gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ederim."
Devran sonuçtan çok memnun

Devran