Yerli Robot Süpürge Hayal Kırıklığı

Yerli Robot Süpürge Hayal Kırıklığı
28 Aralık 2024 10:27

Şımart marka Katya model robot süpürgesini yaklaşık bir yıldır kullanıyoruz. Yerli olduğu için tercih etmiştik ancak bin pişman olduk. Silme işlemini yalnız bir yahut iki kez yaptırabildik. Sonra su akıtmamaya başladı. Bir yıllık süreçte ilk aylardan beri 5-6 kez harita hatası verdi. Her seferinde bütün evi tekrar haritalandırmak zorunda kaldık. En ihtiyaç duyduğumuz anda hata veriyor. Hayal kırıklığına uğruyoruz her seferinde. Müşteri hizmetleri robotu kanepe altına koyduğumuz için harita hatası verdiğini söyledi. Ancak evde küçük çocuk olduğu için onun erişebileceği açık bir yere koymamız mümkün değil. Diğer robot markalarını kullanan arkadaşlarımdan haritalandırma ve kanepe altında olmasından dolayı hata verme gibi hiçbir şikayet duymadım.

28 Aralık 2024 10:44 (Şikayetten 16 dakika sonra)

19 Şubat 2024 15:55

21 Eylül 2024 00:12

25 Temmuz 2024 18:20
Melike sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2024 19:42
"Firma tarafımızla iletişime geçip ürünün kendilerinde olmadığını söylediler hemen ürünün olduğu servisi aradık kendini yetkili servis olarak tanıtan firma ile hiçbir ilgisi olmayan bir servisteymiş ve bize yalan söylüyorlarmış. Firma bizi aramasa bunu öğrenemeyecektik. Çok teşekkür ederiz hemen ürünümüzü diğer servisten alıp Şımart Teknoloji servise göndereceğiz ve tamirat işlemleri yapılacak. Siz de lütfen ürünü servise yollarken Şımart teknolojiye ait olup olmadığını mutlaka kontrol edin biz ciddi sıkıntı yaşadık. Zira Şımart Teknoloji durumla hemen ilgilendi ve gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Teşekkürler Şımart Teknoloji."