Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Aldığım Ürünü Göndermiyor, Mağdur Oldum

29 Temmuz 2024 16:12

15.03.2024 tarihinde İzmir İstinyePark Siemens mağazasından aldığım kg55nvıf1n kodlu buzdolabım hala elime ulaşmadı ve şu an bu ürünün olmadığını ve 6800 TL fiyat farkı ödeyerek başka bir ürün alabileceğimi söylüyorlar. Mağaza yöneticisi ile görüştüğümde ve Siemens'in ana merkezini aradığımda (en az 10 görüşme gerçekleştirdim) sürekli olarak işlem açtıklarını ve bana ulaşacaklarını iletiyorlar ama asla bir çözüm yok.

Düğünüme 1 hafta kaldı ve ne ürünü aldığım mağaza ne de Siemens genel merkezi durumun aciliyetini birçok kez bildirmeme rağmen herhangi bir aksiyon almıyor. Düğün alışverişimde onlarca mağaza ile alışveriş yaptım, asla böyle sorumsuz bir marka ile karşılaşmadım. Bu arada bu yazdıklarım 1 gün içinde gerçekleşmiyor , 4,5 aydır ürünlerimi almaya çalışıyorum.

Bunu bu şekilde değerlendirin. Ben parasını ödediğim ürünü neredeyse 5 aydır alamıyorum. Şu an mağdur oldum. Siemens'in hiçbir biriminden aldığınız kaliteli bir hizmet yok. Ürünümü göndermeyeceklerini anladığım için ve düğünüme de zaman kalmadığı için kendi bekar evimde kullandığım buzdolabını evime getirdim ve yarın açacağım dava sonuçlanana kadar bununla idare edeceğim.

20 Ağustos 2024 19:34

15.03.2024 tarihinde İzmir İstinyePark Siemens mağazasından aldığım kg55nvıf1n kodlu buzdolabım 17.08.2024 tarihinde elime ulaştı ürünü aldıktan beş ay iki gün sonra, tabi aradaki uzun uğraşları buzdolabımı alabilmek için verdiğim savaştan bahsetmiyorum. Elime ulaşan buzdolabının resmini sizinle paylaşıyorum değerlendirmeye siz yapın buzdolabının üzerinde 10-11 adet göçük bulunuyor Bu problemleri yaşamamak, iletişim ve servis ağına güvenerek muadillerine nazaran daha fazla paralar ödeyerek aldığınız Siemens marka ürünü size göstermek istiyorum. Marka resmen benimle dalga geçiyor tüketiciye bu kadar kadar eziyet gerçekten fazla.

Ek
29 Temmuz 2024 16:17 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Zafer
Zafer
20 Ağustos 2024 19:01
Siemens Aldığım Ürünü Göndermiyor, Mağdur Oldum

Konu ile ilgili güncellemem şu şekildedir; 17.08.2024 tarihinde buz dolabım elime (5 ay'ı aşan bir süre zarfında) ulaştı fakat fotoğraftada gördüğünüz üzere bu şekilde ulaştı. Üzerinde 10-11 adet göçük bulunmakta, servisten arkadaşlar bugün geldiler fotoğraflarını çektiler sonuçlarını bekliyoruz yani değerlendirmeyi bu gönderiyi gören arkadaşlar kendileri yapar artık, marka benimle resmen dalga geçiyor. Olabildiğinde durumu soft bir şekilde anlatmaya çalışıyorum; Siemens Genel merkezi konuyla ilgileniyor fakat her gün beni arayarak hiçbir sorun çözülmedi, aldığım mağaza ile ilgili olarak ise Siemens İstinyePark İzmir mağazası kesinlikle kötü bir işletme kesinlikle uğramayın ne de tanıdığınızı yönlendirin ne aradığınızda ulaşabiliyorsunuz ne de çalışanlardan doğru düzgün cevaplar alabiliyorsunuz Siemens kalitesine güvenerek muadillerinden daha fazla para harcayarak rezil oluyorsunuz başka bir açıklaması yok.

Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Sattığı Urunu Teslim Etmiyor

25 Nisan 2024 21:26
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabı Arızası Sonrası Uzayan Mağduriyet Ve Yetersiz Destek

24 Haziran 2025 13:00