İlk Günden Bozuk Gelen Siemens Buzdolabı

18 Nisan 2024 15:44

Siemens marka buzdolabı aldım servisten gelip kurdular. Gece 2 de çok yüksek ses gelmeye başladı matkapla çalışma yapılır şekilde. Videolarım mevcut. Servisi çağırdım hemen sabahı. Kompresör teli değiyor denildi dolabı yukarı kaldırıp bir şeyler yapıldı o yüksek ses kesildi. Sonrasında yine sesli çalışmaya devam etti. Servisi çağırdım bu sesin normal olduğu söylendi. 17 yıllık buzdolabımda bile olmayan bir gürültüden bahsediyorum. Salonda otururken mutfağın kapısını kapatarak oturuyorum sesinden. Enteresandır ki dolabın da özelliği sessiz çalışmasıydı. Dolabı aldığım yer ile görüştüm onlarda sesin normal olmadığını direk Siemens i aramam gerektiğini söyleyip beni yönlendirdiler. Siemens'ten birisi ile benim aramam sonucu görüştüm. Dolabı incelediklerini sorun olmadığını ilettiler. Aynı modelin arkadaşımda da olduğunu ve tavsiye üzerine zaten bu dolabı aldığımı ve onda böyle bir sorun olmadığını söyledim. Bir başkasının Ürünü bizi ilgilendirmez diye saçma bir yanıt aldım. Aldığım bayi ile görüştüğümü de ekledim onlar bilemezler ürünün özelliklerini dendi, ürünün satışını yapan kişilerden bahsetti :) İlk defa buzdolabı kullanıyormuşum muamelesi görüp görüşmeyi sonlandırdım. Telefon kayıtlarında mevcuttur. Görüşmeyi mutlaka incelemeniz gerektiğini düşünüyorum. Buzdolabı, kurutma makinesi ve çamaşır makinesini aynı anda aldım. Bu kadar yüksek fiyatlarla aldığım bir ürünün sorunlu olması benim problemim olmasa gerek. Kaldı ki ben bu dolabı zaten kullanmak için aldım değiştirmek için falan değil. Ama kusurlu ürün olduğu zaman da marka arkasında durmayacaksa neden o kadar para verdim. Doğru yönlendirme ile acilen bu sorunun çözülmesini talep ediyorum. 1. Video dolabın ilk günün akşamı çıkardığı sesler 2. Video da sorun yok normal denen sesi. Acil dönüş bekleyip artık bu saçmalığın sonlanmasını talep ediyorum, teşekkürler.

18 Nisan 2024 18:41 (Şikayetten 2 saat sonra)

Gülçin
Gülçin
08 Mayıs 2024 01:50

Şikayet açtıktan 2 gün sonra dönüş yapıp gerekli incelemelerin yapılacağını ve en kısa sürede geri aranacağımı bildirdiler. Üzerinden bunca zaman geçmesine rağmen hiçbir şekilde dönüş olmadı. Ben bu dolabı kullanmak için almıştım ve tüm iyi niyetimle ürün bozuk geldiği için değişimini istemiştim artık iadesini talep ediyorum. Lütfen bir an önce bu mağduriyetimi giderin mutfak kapısı kapalı halde duruyoruz evimizde. Ürününüzün arkasında duramayacaksanız neden o kadar paralar ödüyoruz dönüş bile yapılmıyor

Zafer
Zafer

Saka gibi yaşadığınız şeyi birebir yaşadık 17 yıllık dolabımız bile sizinle aynı😂 bizim dolap Profilo kimse çözemedi bu sesi ama. Ben çözdüm zemininde etkisi var ayakların doğru ayarlanmasının da arkadaki motorun üstünde yapışık gelen su kabı titredikçe ses yapıyor dolabı elinizle yukarıdan aşağıya ya da geriye kaldırır gibi yapın sesin gittiğini görürsünüz 1 ayda biz bıktık 5 kes servis geldi sonunda ücret iadesine karar verdiler servis kaydı açmanı isterler her geldiklerinde firmadan para alırlar sizin bozulmuş umursamazlar bir çözüm daha var arkadan boşta duran kabloyu buz dolabına sabitleyin gerdirerek o zaman da susuyor yani oyuncak oldu elimizde dolap

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabı Motoru Gürültü Sorunu

16 Ekim 2024 11:25
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabı Sesli Çalışıyor

19 Temmuz 2024 17:50
Fahriye sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Siemens Buzdolabında Motor Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

07 Ağustos 2025 11:29