Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabı Sesli Çalışıyor

19 Temmuz 2024 17:50

Çok araştırarak ve beğenerek kalitesinden de emin olduğumuz Siemens marka buzdolabımızı aldık. Ürünün montajının yapıldığı günün ertesi günü garip sesle çalışmaya başladı. Günde 4-5 kez bazen 10 dakika bazen yarım saat süren bu saçma sapan sesi yapıyor. Defalarca servis çağırdık. Son gelen servis de söyledi bu sesin normal olmadığını. Büyük ihtimalle değişim görür aynı sebepten kaç kez servis çağırılmış bir hafta içinde size fabrikadan dönüş sağlanır dedi. 8. Günün sonunda ne arayan var ne soran tekrar aradım durum nedir diyerek. Fabrikanın dönüşü şu şekilde inverter motor olduğu için normalmiş. Allah aşkına bu sesin nesi normal. Dolap uçuşa geçecek neredeyse. Bir insan mağazada bu dolabın bu şekilde çalıştığını görse alır mi? El insaf. Bende çok meraklı değilim değişim sürecine girmeye. Ama böyle sıkıntılı bir ürüne de verecek paramız yok bizim. Artık servis çağırmayacağım. Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım. Sorunumla ilgilenilmedi. Bu üründen çıkan bu ses asla normal değil. Siz ilgilenmeseniz bile Tüketici Hakları ilgilenecektir sorunumla.

19 Temmuz 2024 17:46

20 Temmuz 2024 10:16 (Şikayetten 16 saat sonra)

22 Temmuz 2024 01:19

Arayıp irtibata geçip yine aynı şeyi söylediler. Neymiş efendim inverter motor olduğundan yapıyormuş bu sesi. Fabrika incelemiş, mühendisler incelemiş normalmiş. Kabul etmediğimi, ve ilk şikayet talebimde belirttiğim gibi, bir müşteri mağazada bu dolabın böyle çalıştığını görse alır mı sizce? Dediğimde, sessiz kalan, verecek cevap bulamayıp, bütün haklarınız saklıdır demekle yetinebildiler. Sonrada tamam biz tekrar bir inceleyelim gözden kaçırdığımız bir şey var mi bakalım, biz size dönüş sağlayacağız dediler. İncelemenizi yaparken, cihazınızın sesini en düşük seviyede dinliyorsunuz sanırım, yükseltin de dinleyin olur mu? İşim ciddiyetinin boyutunu anlamış olursunuz! Belki bunu gözden kaçırmış olabilirsiniz! Çünkü Bu ses asla normal değil. En kısa sürede sorunumla ilgilenilsin lütfen. Mide bulundırdı artık. Ne tamir ne değişim, direk iadesini istiyorum ürünün. En üst segment ürünler ürettiğini zannettiğimiz Siemens, maalesef Ayıplı mal satıp, arkasında bile durmayan, müşteriyi mağdur eden bir firmaymış meğer. Yazık!

23 Temmuz 2024 02:46

Günde artık 8-10 kez tekrarlıyor. Buyurun dinleyin

04 Ağustos 2024 02:35

Ürün için 12 gün önce Siemens yetkilisi Aleyna hanım tarafından arandık. Motor değişimi teklif edildi. Sıfır ürün olduğunu ve Asla kabul etmeyeceğimi söyledim. Peki o zaman Değişim sürecinizi başlatıyoruz dediler. Ertesi günü yetkili servis arayıp, ürünün barkod numarasının fotoğrafını istedi. Gönderdik. O günden beri Beklemedeyiz. Ne gelen var ne giden, ne arayan var ne soran.

Esra
Esra

Fatma Hanım merhabalar. Henüz bir çözüme ulaştınız mı acaba. Bize dün servis gelerek buzdolabının açılımını yaptı. Yeni aldık. 8 saat çalıştırdık. Herhangi bir ses yoktu. Bugün öğlen saatlerinde ses çıkarmaya başladı. Yetkili servisi aradım. Normal bir ses olduğunu söylüyorlar ama normal değil bence. Çünkü alırken sordum. Ses yapmadığını söylediler ve orada çalışan bir buzdolabı da vardı. Böyle ses çıkarmıyordu. Garip geldi. Siz nasıl bir yol izlediniz acaba

Siemens Buzdolabında Bitmeyen Motor Sesi Ve İlgisiz Servis

27 Temmuz 2025 17:11
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabı Sorunu: Yüksek Ses Ve Buzlanma Problemi

20 Mart 2025 01:16
Siemens Buzdolabı Sorunu: Yüksek Ses Ve Buzlanma Problemi
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabı Motoru Gürültü Sorunu

16 Ekim 2024 11:25