Şamil sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bağlum Shell Kasa Görevlisi

21 Temmuz 2023 11:33

Ankara Bağlum Shell'den (Kanuni, Osmangazi CD No:140, 06280 Keçiören/Ankara) 20.07.2023 tarihinde yaklaşık 28 litre kadar motorin akaryakıt aldım. Aynı zamanda birtakım market alışverişi yaptım. Market alışverişinin ödemesini yaptığım esnada beyaz saçlı genç olan kasa görevlisi marketten alacağım başka bir şeyin olup olmadığını sordu ve bende ekleyeceğim herhangi bir şey olmadığını söyledim. Bunun üzerine ödememi yaptım. Ancak sonrasında poşet almadığımı fark ettim. Daha önce de yine aynı Bağlum şubesinde küçük şeffaf ekmek poşeti veriliyordu ve herhangi bir ücret talep edilmiyordu. Ben de bir tane poşet verir misiniz dedim. Kasadaki beyaz saçlı arkadaş 25 kuruş nakitimin olup olmadığını sordu ve benim de üzerimde nakit bulunmamaktaydı. Poşet ücretinin kasiyer arkadaşın ücretinden kesileceğini düşünerekten onu da karttan çekebilir miyiz diye sordum. Kasa görevlisi arkadaş ise bunun mümkün olmadığını, pos cihazından çıkacak olan kağıt masrafına değmeyeceğini söyledi ve poşet ücretini kredi kartından çekmeyi reddetti. Ve yine bunun üzerine poşeti de bana vermeyeceğini söyledi ve benimle alay edercesine poşetlerin 3 yıldır ücretli olduğunu vb. Şeyler söyledi. Ben de tartışma çıkmasın diye işlemimi yapın ve bitirin dedim. Shell'in kurumsal bir firma olduğunu düşündüğümden akaryakıt alışverişini sürekli buradan yapıyorum ancak kasa görevlisi arkadaşın bu aşırı özgüvenini idrak edemiyorum. 25 kuruş ücreti olan poşet için akaryakıt aldığımız firmayı mı değiştirelim? Ayrıca poşet ücreti market ücreti değil mi neden kredi kartından çekilemiyor? Ayrıca şimdiye kadar hiçbir Shell şubesinde poşet ücreti alındığına denk gelmemiştim ve poşet ücreti Shell ofisleri için yeni bir uygulama anladığım kadarıyla. Bir seferliğine yardımcı olmak varken Bağlum Shell'deki beyaz saçlı arkadaş hem ücreti kredi kartından çekmeyi reddediyor hem de poşeti vermeyi reddediyor. Poşet dilencisi muamelesi gördüğüm için mi şikayetçi olayım, yoksa alay edildiğim için mi şikayetçi olayım bilemedim. Akaryakıt alışverişini sürekli Shell'den yaptığım plakamdan kontrol edilebilir (66 az 339). Yıllardır firmanızdan alışveriş yapan biri olarak bu gibi durumların tekrar yaşanmaması adına personelinizi uyarmanızı talep ediyorum. 25 kuruş poşet için firma değiştirmek zorunda kalmayız umarım.

25 Temmuz 2023 07:41 (Şikayetten 3 gün sonra)
28 Temmuz 2023 01:22

Pekala, bilgi vermenizi bekliyorum

Oktay
Oktay

Bu yorumdan anladığım psikiyatrik desteğe ihtiyacı olan insan sayimiz gitgide artıyor. Sıkıntı kasadaki kişiden değil de müşteri olarak kendini her şeyin sahibi sanan mental rahatsızlığı olanlardan kaynaklanıyor. 1 her istasyon Shell in değil ve her istasyon her şeyi aynı yapmak zorunda değil benim düşünceme göre

Şamil

Beyefendi, yorumunuzu başka bir şikayet yazmak için geldiğimde gördüm. Hiçbir şeyin sahibi olduğumuz iddiasında değiliz. Parasıyla almak istediğimiz ürünü satmamak kimin üstüne vazife? Bence siz kendiniz bir ruh hastalıklarına muayene olun, bilmediğiniz bir konu hakkında bu kadar kolay hüküm verebildiğinize göre aşırı ön yargı sahibisiniz muhtemelen.

Evren sonuçtan hiç memnun değil

Evren
06 Ağustos 2023 19:17
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Shell İstasyonunda Kullanılamayan Bonus Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

07 Ekim 2025 11:07