Ceren sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 15:17

Sephora online sitesinden arkadaşımın doğum günü için parfüm siparişi verdim. Hediye paketi ve notu eklemeye çalıştığımda 'geçerli değer giriniz' uyarısı çıktı ve sonunda notu silip, sadece hediye paketi seçeneği işaretli olarak siparişi oluşturdum. Sipariş detayında fark ettiğimde hediye paketi seçilmedi yazıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım ve 'seçilmedi' diye görünüyor dedi. Durumu anlattım, siparişin gelmesini bekledim, belki bir umut gelir diye. Gelmediğinde tekrar aradım ve herhangi bir yardımları olmadı. Ek olarak, tester ürünüm de gelmedi. Sephora, adına yakışanı yapmıyor maalesef. Arkadaşımın iki gün sonra doğum günü var ve hediyemi gazete kağıdıyla mı vereceğim? 5000 TL'lik parfüm alıyoruz ve bir hediye paketi bile eklenemiyor. Müşteri ve çözüm odaklı olmadıkları için bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

11 Ocak 2024 15:42 (Şikayetten 25 dakika sonra)
11 Ocak 2024 15:45

Evet çözümünüz nedir? Bir kere arayıp ulaşamayınca size hiçbir zaman ulaşamadık mı oluyor

11 Ocak 2024 15:53

Cumartesi gününe kadar tarafıma paket ulaştırılmasını bekliyorum. Müşteri hizmetlerinde ki hanımefendiye herhangi bir mağazadan hatayı belirterek gidip temin edebilir miyim diyorum böyle bir uygulamamız yok rica edebilir siniz diyor. Neden rica minnet ben almaya çalışayım? Ekte görünüyor sipariş verirken seçmeme rağmen geçerli değer diyor. Ekleyeceğim yazıyı iptal ettim bari paketle poşeti gönderseydiniz. Bir de seçmemişsiniz deniyor dala geçer gibi.

11 Ocak 2024 17:02

Aranmama istinaden müşteri hizmetlerine geri dönüş yaptığımda olay nedir diye bir dönüş alıyorum. Çözüme bak

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
18 Kasım 2024 02:08
Sephora'nın Eksik Hediye Politikası
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
11 Haziran 2024 17:22
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
15 Kasım 2023 14:07
Sephora Alışverişimdeki Hediye Ürünü Yollamadı.
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Sephora'dan Sipariş İptali Ve İade Sorunu

Fatih
26 Aralık 2024 01:35
Sephora'dan Sipariş İptali Ve İade Sorunu
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
28 Ekim 2023 14:41