Eser sonuçtan hiç memnun değil

SEG Ve Didim Yetkili Servis Sıkıntısı

20 Temmuz 2023 12:29

15 Temmuz 2023'de Didim A101 mağazasından satın aldığım SEG marka 12000 BTU inverter klimanın montajı için 18 Temmuz 2023 saat:15-19.00 saatleri arasında randevu verildi.

Randevu tarih ve saati geçmesine rağmen kurulum halen yapılmadığı gibi bu konu ile ilgili olarak tarafıma servis ya da firma tarafından hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Servis görevlileri ısrarla ofis telefonlarını aramamıza rağmen cevaplamamaktadırlar. Vestel yetkilileri ise konuyla alakadar gibi görünseler de çözüm üretmek konusunda hiçbir şey yapamamaktadırlar.

Vestel'den alışveriş yaptığım için bin pişmanım. Sorunun giderilmesi için çaresizim ve mağdurum. Hiçbir şikayet makamı yok. Firma malını satana parayı cebe indirene kadar müşterinin arkasında duruyor. Yazıklar olsun.

01 Ağustos 2023 01:15

Servis gelip kurulum yaptı ancak kurulumdan 30 dakika sonra klima iç ünite su damlatma ya başladı. Servis arıza kaydı oluşturmamı istediler ve 3 gün sonraya randevu verdiler. Şu an 7 gün geçmesine rağmen ne arayan var ne de soran. Kışa servis gelir herhalde Allah'a havale ediyorum.

Yeliz
Yeliz

İade edin bizde Didim'de aynı mağduriyeti yaşamış birisi olarak ürünü iade ettik bence A101 bu marka ürünü satmamalı

Eser

Artık çok geç kurulum yapıldı ve arızalı bir biçimde yaz boyu duvarda tablo niyetine duracak zannedersem.

SEG Klima Arızasının Giderilmemesi

Seda
23 Ağustos 2023 22:26
Resul sonuçtan hiç memnun değil

Resul
26 Temmuz 2023 23:03