SEG Ve Didim Yetkili Servis Sıkıntısı

20 Temmuz 2023 12:2923.273

15 Temmuz 2023'de Didim A101 mağazasından satın aldığım SEG marka 12000 BTU inverter klimanın montajı için 18 Temmuz 2023 saat:15-19.00 saatleri arasında randevu verildi.

Randevu tarih ve saati geçmesine rağmen kurulum halen yapılmadığı gibi bu konu ile ilgili olarak tarafıma servis ya da firma tarafından hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Servis görevlileri ısrarla ofis telefonlarını aramamıza rağmen cevaplamamaktadırlar. Vestel yetkilileri ise konuyla alakadar gibi görünseler de çözüm üretmek konusunda hiçbir şey yapamamaktadırlar.

Vestel'den alışveriş yaptığım için bin pişmanım. Sorunun giderilmesi için çaresizim ve mağdurum. Hiçbir şikayet makamı yok. Firma malını satana parayı cebe indirene kadar müşterinin arkasında duruyor. Yazıklar olsun.

1 Ağustos 2023 01:15

Servis gelip kurulum yaptı ancak kurulumdan 30 dakika sonra klima iç ünite su damlatma ya başladı. Servis arıza kaydı oluşturmamı istediler ve 3 gün sonraya randevu verdiler. Şu an 7 gün geçmesine rağmen ne arayan var ne de soran. Kışa servis gelir herhalde Allah'a havale ediyorum.

Yeliz
Yeliz
24 Temmuz 2023 12:06

İade edin bizde Didim'de aynı mağduriyeti yaşamış birisi olarak ürünü iade ettik bence A101 bu marka ürünü satmamalı

SEG Klima Montajı Servis Sorumsuzluğu

Resul
Resul
26 Temmuz 2023 23:0321.462

23.07.2023'de A101'den SEG marka klima aldım. Kurulum için 24.07.2023'de 08502224123 numaralı Vestel müşteri hizmetleri...

1 Destek

Arızalı SEG Klima İçin Değişim Talebim 182 Saattir Karşılanmadı

Murat
Murat
28 Ağustos 2025 10:016.729

SEG markalı 12.000 BTU split klimamı 2.8.2025 tarihinde Adana 80. Yıl Bulvarı A101 şubesinden satın alıp kurulumunu yapt...

1 Destek

Tümünü Gör
SEG Çamaşır Makinesindeki O Muhteşem Patpat (Tarım Makinesi) Sesi!

SEG ÇamaşırMakinesindeki O Muhteşem Patpat (Tarım Makinesi) Sesi!

Ferdi
SEG Çamaşır Makinesi Takır Tukur Ses Çıkarıyor!

SEG Çamaşır MakinesiTakır Tukur Ses Çıkarıyor!

Ferdi
SEG Televizyon Youtube.com'a Girmiyor!

SEG TelevizyonYoutube.com'a Girmiyor!

Osman
SEG Çamaşır Makinesi Hüsranı!

SEG Çamaşır MakinesiHüsranı!

Turkmen