SEG Klima Arızasının Giderilmemesi

Seda
23 Ağustos 2023 22:26

07.07.2023 tarihinde A101 zincir marketten SEG marka 12btu inverter özellikli klima aldık. Ürünün kurulum hizmetini almak için de uzun süre bekledik ve sonunda Şikayetvar aracılığı ile bağlattık. Klima bağlandıktan sonra sürekli iç üniteden normalin dışında çıt çıt ses vererek çalıştı. Yetkili servisi ilk çağırışımızda sorun yok sorunla ilgili video çekin öyle çağırın deyip gittiler. İkinci çağırışımda teknisyen düşük ayarda klimayı kullanın dedi ve yine ısrarla bir çok defa müşteri hizmetlerini arayıp hizmet alabildim.

Bu defa da iki tane vida gevşemiş onları sıktık ses gelmez dediler ve bende klimanın üst kapağının kırık olduğunu söyledim. Gelen teknisyen bunun kullanıcı kaynaklı bir sorun olmadığını, yetkililere görüşünü bildireceğini söyleyip gitti. Kırıkla ilgili de dönüş yapılmadı. Klima aynı şekilde ses vererek çalışıyor. 17 Ağustos ta tekrar arıza kaydı oluşturdum.

Ves5 servis yetkilisi e** hanım 19 Ağustos için randevu oluşturdu fakat randevu tarihini tarafıma bilgi verilmeden sürekli olarak ileri tarihe güncelleyip gelmiyorlar. Yoğunluktan dolayı deyip, benim ısrarla merkez servisi arayarak öğrendiğime göre sırasıyla ayın 19,21,22,23 ü olarak randevuyu yenilediler. Ve bugünde gelmeyecekleri belli. 15.07.2023 te klima montajı yapıldı 10 gün gibi bir süre evde olmadığımız için kullanılmadı, 1 ay bile kullanılmayan klimanın tamirini kesinlikle kabul etmiyorum.

Ürünün ayıplı mal olduğu ortada. Vestel başlığı adı altındaki Şikayetvar' da bulunan şikayetlere baktığımda şikayeti olan kişilerin çözüme ulaşamadığını görüyorum. Vestel gibi büyük bir firmanın yetkili servisinin de bu kadar yetersiz kalması şaşırtıcı ve üzücü. Klimanın yenisi ile değişimi için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunmak zorunda kalıyorum.

25 Eylül 2023 04:40

Evet arkadaşlar bu saatte oturdum şikayet yazıyorum. Şikayete eklediğim videodaki ses klimamızdan hala gelmeye devam ediyor. SEG marka klima pişmanlık diyorum. Daha önce de şikayet kaydı açtım. Çözüme ulaşmadı maalesef. Gecenin bu saatinde ya sıcaktan uyuyamayacağım ya da klimanın sesinden

Eser sonuçtan hiç memnun değil

SEG Ve Didim Yetkili Servis Sıkıntısı

Eser
20 Temmuz 2023 12:29
Resul sonuçtan hiç memnun değil

Resul
26 Temmuz 2023 23:03
Murat sonucu yetersiz buldu

Arızalı SEG Klima İçin Değişim Talebim 182 Saattir Karşılanmadı

Murat
28 Ağustos 10:01
İnci sonuçtan hiç memnun değil

SEG Klima Su Akıtma Ve Servis İlgisizliği Nedeniyle Mağduriyet

İnci
25 Ağustos 11:42
SEG Klima Su Akıtma Ve Servis İlgisizliği Nedeniyle Mağduriyet
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

SEG Klima Arıza Sorunu

Muammer