Ugur
16 Ağustos 2023 10:23

101 den arıza vermesin düzenli kullanalım sıkıntı yaşamayalım diye, sıfır ürün aldım. Klimanızı beklememek için gün içinde aldığım için kurulumunu yaptırdım.

Gelen teknik servis Samsun Vestel teknik servisi geldi. Kurulumunu yaptı 1 saat çalışan klima 06 er hatasını verdi. İşlerimizde duraksamalar oluştu 1 saat sonra teknik servise yeniden ulaştığında yarın teknik servisin bize geleceğini söylediler. Öğlen beklerken akşam üzeri geldiler teknik servis kablolara hatası olduğunu söyledi. Kabloları yeniden yaptıklarında 1 saat çalıştı ve tekrardan 06 er hatası verdi. Verilen hatayı düzeltmemiş oldular.

Teknik servise iade edilmesini söylediğimde bize ücret iadesi yapılmadığını söylediler. 15 gün değişim süreci olduğunu söylediler. Ben sırf beklememek için sıfır ürün taktırdım.
Şimdi bana değişimi 15 gün diyorlar neden şimdi ben bekleyeyim o zaman da tamir edelim diyorlar, ben ikinci el ürün almadım, neden tamir ettireyim ben paramın iade edilmesini istiyorum.
Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim, CİMER'e şikayet edeceğim, benim mağduriyetini gidermiyorlar. Vestel teknik servisi çalışma sistemi çok kötü.
Teknik servisin hemen bu konuyla ilgilenmesini istiyorum. Bu işin sonuna kadar gideceğim, para pul, gözüm görmüyor, gideceğim başka ürün alacağım.

Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Montaj Gecikmesi Ve Çözüm Sunağı Nedeniyle İade Tehdidi

Doğukan
24 Ocak 15:46
Murat sonucu yetersiz buldu

Arızalı SEG Klima İçin Değişim Talebim 182 Saattir Karşılanmadı

Murat
28 Ağustos 2025 10:01
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

SEG Vestel Klima Gaz Kaçağı Ve Garanti Sorunu

Ercan