Yeni Aldığımız Samsung Klima Su Damlatıyor

Başak
08 Eylül 2023 15:16

Samsung'dan aldığım AC140MN4PKH/TK cac 360 Kaset Tipi 48000 BTU klimanın bağlantısından dolayı problem yaşıyorum. Klimanın borusundan ve içinden birkaç yerden ciddi bir şekilde su damlatıyor. Çalışma yerinin her tarafına kovalar koydum ve bu damlamadan dolayı bir mobilyamız şişti ve yere düştü, birinin üstüne düşseydi sakat bırakabilir ya da daha ciddi sorunlar yaşayabilirdik. Yaklaşık 1 aydır hemen hemen her gün arıyorum ama hiçbir şekilde problemimi çözen yok,2 kere servis geldi ve ikisinde de aynı problem devam ediyor.

İkinci geldiklerinde ben işçilik ödemem dedim ama malzeme parasını alabilirsiniz dedim ve ödedim, şimdi o kalan bakiyeyi öderseniz size tekrar başka servis yollayabiliriz diyorlar, ben para ödemiyorum ya da ödemeyeceğim demiyorum ama servisten kaynaklanan bir problemde ben neden defalarca para ödüyorum onu anlayamadım. Samsung müşteri hizmetlerini aradığımda defalarca aynı şeyleri anlatmama rağmen çözüme ulaşmadık. ( bir insanın ya da bir canlının bir yerine düşseydi bu ağır mobilya çok ciddi sonuçlar ortaya çıkabilirdi dememe rağmen hiç kimsenin umurumda değil ) Belki buraya yazarsam yetkili birilerine ulaşabilirsem sorunu çözebiliriz diye size yazmak istedim.

08 Eylül 2023 16:23 (Şikayetten 1 saat sonra)

Şeyma
10 Temmuz 2024 04:20
Adana Samsung Ve Klima Montajı Bitmeyen Hataları
Dogukan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Klimada İlk Günden Arıza Ve Servis Mağduriyeti

arizali-klima-icin-servis-raporu-alinamiyor-iade-suresi-tehlikede-1.jpg

Celal
12 Haziran 2024 18:29
Samsung Klima Servisi Randevusu
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
18 Temmuz 2025 17:52
eksik-ve-hasarli-klima-teslimati-yetersiz-musteri-hizmeti-ve-geciken-cozum-sureci-1.jpg
Samsung Kategorileri