Sirin sonuçtan hiç memnun değil

Tehlike Saçan Samsung Eco Bubble, Artık Biri Sesimi Duysun Yeter!

06 Ekim 2023 23:01
profile profile profile
06 Ekim 2023 13:18

Bu makine yüzünden ben hastalık sahibi oldum psikolojim tamamen bozuldu makine bana asla güven vermiyor evde kimse yokken makineyi çalıştıramıyorum robot süpürgem bunun yüzünden bozuldu sürekli bir arıza var gelen servis örtbas ediyor veya parçaları çıkartıp yerine takmıyor videoda her şeyi anlattım ben bunları yasamak istemiyorum güvende hissetmiyorum mağdur olmaktan, korkmaktan bıktım bu makineyi değiştirin ben kendi evimde huzurlu değilim bu makine yüzünden bıktım artık bıktım

07 Ekim 2023 08:59 (Şikayetten 9 saat sonra)

09 Ekim 2023 13:31

Sonucu merak edenler için şaka gibi, zaten ben servis yüzünden mağdur olmuşken yine bana işten anlamayan servisi yönlendireceklerini söylediler. Başka servis yönlendiremiyorlarmış yani bana elektrik çarparken normal diyen, parçaları sürekli çıkartıp yerine takmayan aynı servis gelecek, makineyi inceleyip değişim için onaylanacak inanabiliyor musunuz? Adamlar zaten makinenin parçası patlamışken fark etmedi bile. Kayıtlara geçsin diye söylüyorum, evimde bir yangın çıkarsa sorumlusu Samsung markasıdır, sattıkları ürünün arkasında durmayan, servisi işten anlamayan bir marka. Telefon yapın siz en iyisi, çamaşır makinesi size göre değil. Robot süpürgem de onlar yüzünden bozuldu, sadece mağdur oldum Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

10 Ekim 2023 23:43

Bugün 3. Gün hala servis aramadı ilgilenen yok aldığıma çok çokkkkk çokkkkk pişmanım!

Yorumlar (6)

Fatma

2 ay önce aldığım Samsung elektir süpürgesi çekim gücü yok denecek kadar düştü süpürgenin değişmesini rica ediyorum

Yüksel

Şirin Hanım banyoya kamera tak ve o anları belgele bir avukata ver serviside onu satanı da takanı da hepsini 2 yıl içinde hakkın var hala hele senin durumunda. Fakat tazminatta al Banada Bosch bir mağduriyet yaşattı çok sinir bir durum resmen eziyet bu ya

Orhan

Garantiniz devam ediyorsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapabilirsiniz

Seçil

Samsung beyaz eşya da sınıfta kaldı, bende 5 yıllık çamaşır makinemi çöpe attım tamir yaptırmadım bile asla güven vermeyen bir marka

Fırat

Kardeşim senden Allah razı olsun dün baktım karar verdim bugün akşam gidip alacaktım Ama bu videoyu seyrettikten sonra asla almam

Alma abi Beko Profilo en iyisi

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Çözüm Beklentisi

Ahmet
28 Ocak 16:52
Melissa sonuçtan memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Garanti Ve Servis Sorunları: Ücretli Hizmet Ve Yetersiz Destek

Melissa
25 Haziran 12:54