Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Samsung UE 50tu8000 Ekran Sorunu

26 Temmuz 2023 22:24

24.03.2021 tarihinde aldığımız Samsung UE 50tu8000 televizyonumuz 26.07.2023 tarihinde arızalandı ve şimdi ses yok ekran yok. Okuduğum şikayetlere bakılırsa televizyon garantisinin bittiği tarihlerde bozuluyor. Ki bizimki de bozuldu. Durumun ivedilikle çözülmesini talep ediyorum.

27 Temmuz 2023 08:43 (Şikayetten 10 saat sonra)

31 Temmuz 2023 17:43

Benimle iletişime geçildi ama çözüm odaklı değildi. Arayan temsilciniz beni teknik servise yönlendirdi. Teknik servis ise çözümün kendilerinde olmadığını iletti. 2gün içerisinde sorunum çözülmediği takdirde ürünü satın almış olduğum mağazanın giriş kapısına bırakacağım ve ürünün üzerine süreci anlatan kısa bir not iliştireceğim.

İbrahim sonuçtan çok memnun

Samsung 50TU8000 Kapanıp Açılma Hatası

İbrahim
24 Aralık 2023 19:32
"Samsung tarafından servis yönlendirilerek ekran değişimi yapıldı. Tüm işlemler için teşekkür ediyorum"

14 Kasım 2023 09:05
Berkant sonuçtan çok memnun

Berkant
15 Ekim 2024 19:26
"Arıza durumunu belirttikten sonra hızlı bir şekilde tarafımla iletişime geçildi. Öncelikle servisin görmesi gerektiği söylendi. Servis baktığında ekranın değişmesi gerektiğini söylediler. Müşteri temsilcisiyle tekrar iletişime geçtiğimde ücretsiz bir şekilde arızanın giderileceği belirtildi. Sadece arıza tespiti için servise 550 TL ödedim. TV servise gittiğinde müşteri temsilcisi her gün arayarak TV'nin durum güncellemesini bildirdi. Şu an TV eve geldi ve gayet güzel bir problem yok. Samsung ürününe sahip çıkarak bizi şaşırtmadı. Servise, benimle iletişime geçen müşteri hizmetleri çalışanı Melis hanıma teşekkür ederim."
Musa sonuçtan çok memnun

Samsung TV Ekran Kararma

08 Ocak 2024 20:53
"Samsung yetkili servisi ücretsiz olarak değişimi gerçekleştirdi iyi niyet yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim"
Yusuf sonuçtan çok memnun

Yusuf
04 Haziran 2023 17:55
"İlginiz için çok teşekkür ederim."

Samsung Kategorileri