Samsung TV Yanlış Parça Yüzünden Montajda Ayak Yuva Yeri Kırıldı

Samsung TV Yanlış Parça Yüzünden Montajda Ayak Yuva Yeri Kırıldı
Canan
24 Şubat 2024 13:59

Antalya Mall Of AVM Vatan Bilgisayar'dan Samsung marka 75 inç TV aldık. TV'nin kurulumu Samsung yetkili servisi tarafından yapılırken, ayaklarından ikisinin de sağ ayak olduğu tespit edilmiştir. Buna rağmen montajı yapmaya devam eden yetkili, TV üzerinde bulunan yuva yerini kırmıştır. Tam bir haftadır ilgilenen olmadığı için sıfır aldığımız televizyon evde kutusunda beklemektedir. Antalya Yıldırım Elektronik yetkili servisi ilgilenmiyor. Samsung merkezin yanlış parça göndermesine ve donanımsız elemanları yüzünden TV'miz zarar gördü ama mağdur olan biz olduk. Yüksek bir meblağ ödeyerek aldığımız ürünün iadesini istiyoruz fakat kabul edilmiyor. Samsung merkezden haber beklediklerini söylüyorlar. Her gün aramamıza rağmen 'bir sonraki gün' denilerek oyalanıyoruz. Samsung markasından beklediğimiz kaliteyi maalesef göremedik.

Hamit sonuçtan çok memnun

Hamit
11 Eylül 2023 13:00
"Teşekkür ederim"
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Televizyon İki Gün İçinde Arızalandı, Ne Samsung Ne De Yetkili Servis Çözüm Sunmuyor

Betül
30 Eylül 2025 21:27

31 Temmuz 2024 11:38
Samsung QE75Q70D Televizyon Problemi
Samsung QE75Q70D Televizyon Problemi

11 Eylül 2024 14:14
Durali sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 65s95c Oled Lekeli Ekran

Durali