Samsung TV Panel Hatası, TV Açılıp- Kapanıyor, Ekran Gelmiyor!

Mete'nin Teşekkür Mesajı
Bahse konu arıza ile alakalı olarak Samsung Türkiye firması çok iyi ilgilendi ve kısa sürede masrafsız bir şekilde mağduriyetim giderildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Büyük marka olmak bunu gerektirir.
Mete
19 Mayıs 2024 22:19

2021 yılı ağustos ayında Media Markt mağazasından Samsung 8 series Smart TV aldım. 3 yıl dolmadan bu şekilde panel hatası alıyorum. Garantim bittiği için ile yetkililerden alacağım teknik servisten ve arızanın giderilmesi için para ödeyeceğim. Ben bu şekilde mağdur olmak istemiyorum. Samsung gibi global bir markanın müşterilerinin bu tür kronik sorundan dolayı mağdur etmemesini istiyorum. Kullanıcı hatası olmadan oluşan bu teknik sorun kronik hala gelmişse (şikayetlerin çoğu aynı yönde) bu tür durumlarda ücretlendirme yapılmadan arızanın giderilmesini istiyorum.

20 Mayıs 2024 16:41 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Mete
27 Mayıs 2024 22:45

Samsung TV'de Tekrarlayan Panel Arızası Ve Değişim Talebi

Samsung markasına ve kalitesine güvenerek 50TU8000 model TV aldım; fakat aldıktan birkaç ay sonra sorunlar başladı. 05NV...

Samsung TV'de Tekrarlayan Panel Arızası Ve Değişim Talebi

Samsung 50TU7000 TV'de Garanti Sonrası Kronik Panel Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti Mağduriyeti

2021 Mayıs ayında Hepsiburada üzerinden satın aldığım Samsung 50tu7000 model LED TV, henüz 3 yıl dolmadan panelde kararm...

1 Destek

Tümünü Gör