Tc Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Ekran Değişiminde Yüksek Ücret Ve İndirim Talebi

Samsung TV Ekran Değişiminde Yüksek Ücret Ve İndirim Talebi
28 Ekim 2024 18:34

65 inç Samsung TV'min ekranı kırıldı. Panel değişim için yetkili servis'e kendi imkanımla TV'yi götürmeme rağmen servis ücreti talep etti. Kabul etmeyip Samsung müşteri hizmetleri ve genel merkezine şikayette bulundum. İkametgahıma uzak olsa da ilçede bulunan başka yetkili servis telefonla görüşerek 25 bin tl +KDV ile değişim yapılabileceği tarafıma iletti. Rakamın yüksekliği konusunda Samsung müşteri hizmetlerine yardım talebinde bulundum. Çözüm merkezinden aranılacağı bilgisi verildi. 3 gün sonra bugün telefonla arandım. 2021 yılında da aynı durumu yaşadığımı Şikayetvar'a yazdığım yazıdan sonra tarafımın arandığını şikayetinizin altına Samsung Genel Merkezliği arandığınızı sorunumun halledildiğini yazmanız takdirde %50 indirim uygulanacağını söylemişlerdi. Servisin 6500 TL fiyat verdiği ekran paneli'ni 3250 TL fiyata sırf Şikayetvar'a yazdığım yazı sayesinde değişim indirimi uygulandı. Hatta panel değişimi yapan yetkili servis dahi şaşırmıştı ekran ücretine. Bugünkü konuşmamızda 3 yıl önce yapılmış olabilir ama artık bu tür uygulama yok dendi. 25 bin+KDV rakamının balon olduğunu bende serviste ve Samsung genel merkezide biliyor. Samsung TV'yi kaldırıp çöpe atmadan son kez Şikayetvar'dan da yazmak istedim. Her şey Samsung Türkiye'nin elinde kendiniz karar vereceksiniz. Zamanında yaptığınız iyiliğin tekrarını talep ediyorum.

29 Ekim 2024 10:54 (Şikayetten 16 saat sonra)

02 Kasım 2024 19:54

10 küsur yıllık Samsung kullanıcılığım çözümsüzlükten ötürü son buluyor yazık

Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla

Gülbahar
20 Mayıs 2025 11:54

25 Temmuz 2025 11:12
Samsung TV Ekran Değişimi Krizi: Beklenen Çözüm Hâlâ Yok
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
19 Aralık 2024 16:24