Bora sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 11:36

Evimde ve işyerimde toplam 5 adet Samsung marka televizyon kullanmaktayım. En son aldığım ve en seyrek kullandığım UE55TU8500UXTK model televizyonumun ekranında 21.12.2024 Cumartesi günü aniden bir kararma ve sonrasında herhangi bir müdahale olmadan kendi kendine kapanıp açılmalar meydana geldi. Bu durumu yetkili Samsung 4447711 numaralı hatta ilettim. Kendileri servis yönlendireceklerini belirttiler. Servis yetkililerinin yapmış olduğu kontroller sonucunda televizyonda panel arızası olduğunu belirttiler ve merkeze durumu aktaracaklarını söylediler. Merkezden arandığımda televizyonun arızası ile ilgili bilgi verildikten sonra 10.000.-tl ücret karşılığında onarım yapılabileceğini belirttiler. Yaptığım araştırmalar sonucunda Samsung marka UE55TU8500UXTK model televizyonlarda üretimden kaynaklanan panel arızasının kronik bir sorun olduğu ve Samsun tarafından ücretsiz olarak onarım teklif edildiği bilgilerine ulaştım. Samsung markasına güvenerek tüm ihtiyaçlarımızı bu markanın ürettiği ürünlerden karşılamamız hata mı? Marka güveni nasıl oluşuyor? Kronik olarak hatalı üretim olduğu belirlenmiş olan ürünlerin ücretsiz / ücretli onarım durumuna kim karar veriyor? Bu konu ile ilgili olarak yasal haklarımı kullanacağım ve Tüketici Mahkemesi nezdinde başvuruda bulunacağım. Samsung markasının bu ikili uygulaması sonrasında artık bir daha bu marka ürün kullanmama kararı aldım.

25 Aralık 2024 15:27 (Şikayetten 3 saat sonra)

Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
17 Eylül 2024 18:38
"Keşke Şikayetvar a yazmadan önce açtığım müşteri hizmetleri talebinde yardımcı olsaydınız, o zaman müşteri memnuniyeti konusundaki samimiyetinize inanırdım. Yine de yardımlarınız için teşekkürler."
Mehmet sonuçtan çok memnun

28 Haziran 2024 20:17
"Merhaba Samsung Televizyon çağrı merkezi ve çözüm merkezindeki elamanların ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Servis tarafından 12.500 TL. Onarım bedel çıkmıştı çözüm merkezi ve çağrı merkezindeki elamanların ilgilenmelerinden dolayı servis hiçbir ücret alamamıştır Samsung bu ilginden dolayı çok teşekkür ederim"
Haktan sonuçtan hiç memnun değil

Haktan
20 Ağustos 2024 18:09