Mehmet sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2024 19:17

Samsung marka bir dik süpürge aldım. Servis ekibi kurulumu yaptı. Servis ekibi gittikten sonra şarj istasyonunda küçük bir tekerlek fark ettim. Kontrol ettiğim de süpürgenin altına ait olduğunu anladım ve yerine taktım. Daha sonra süpürgeyi kullandığım da tekerleğin sürekli olarak çıktığını gördüm. Durumu servise bildirdiğimde alt kısımda kilit sisteminin olması gerektiğini söylediler. Fakat böyle bir kilit sistemi en başından beri yoktu. Servis Genel Müdürlüğü arayıp durumu izah ettiğimde bunun ücretinin tarafımdan alınması şartıyla temin edebileceğimi söylediler. Henüz birkaç gündür kullandığım üründen yaşadığım mağduriyet giderilmemiş ve yaklaşık 3000 TL lik bir ücret karşılığında arızalı başlığın değiştirileceği söylenmiştir. Ancak herhangi bir kusurum veya kullanıcı hatam olmamasına rağmen bu ücretin istenmesi yasal ve makul değildir. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Gereğini arz ederim.

31 Aralık 2024 09:06 (Şikayetten 13 saat sonra)

03 Ocak 2025 09:38

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Günay sonuçtan hiç memnun değil

Günay
14 Kasım 2024 12:26
Samsung Süpürge Kullanıcı Hatası Mı Üretim Hatası Mı?
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Süpürgede Kırılan Tekerlek Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Ahmet
06 Ocak 2025 01:00
Samsung Süpürgede Kırılan Tekerlek Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
31 Temmuz 2024 18:46