Samsung Samsun LCD TV

Samsung Samsun LCD TV
Sevtap
15 Şubat 2024 00:29

31/05/2021 tarihinde Samsung UHD-LCD TV 44" 50" UE50TU80000UXTL cihazını satın aldım. Garanti süresi sona erdi. Satın alma tarihinden bu yana cihazı doğru düzgün kullanamadık; yeni evli ve çalışan bir çift olarak televizyonu çok az kullandık. Cihazın taksitleri yeni bitmişken bozulması kabul edilemez. Kullanıcı olarak Samsung markasına olan güvenimiz sarsıldı ve artık hiçbir ürününü tercih etmeyi düşünmüyoruz. Ekran, açıldıktan sonra sol üst köşeden kararmaya başlayıp tamamen kapanıyor. Ekrana herhangi bir darbe, elektrik kesintisi vb. bir etki olmadı; bu durum tamamen markanın kalitesizliğinden kaynaklanıyor. Şikayetlerde gördüğüm kadarıyla panel değişimi ve işçilik maliyeti, televizyonun fiyatına denk geliyor. Az kullanılmış bir televizyona tamir için böyle bir fiyat talep edilmesi inanılır gibi değil. Bu markaya güvendiğimiz için tercih etmiştik. Yeni bir televizyon alma gibi bir durumumuz da yok; mağdur olduk. Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapmayı düşünüyorum. Eğer firmadan olumlu bir yanıt alamazsam, bu konuda Samsung firmasının yardımlarını talep ediyorum.

15 Şubat 2024 09:23 (Şikayetten 8 saat sonra)

Emrah sonuçtan çok memnun

Emrah
23 Aralık 2023 13:53
"Müşteri temsilcisi çok iyiydi. Ücretsiz değişim için teşekkür ederim Samsung kalitesini oradan anladım. Bozulmuş olması beni üzdü"
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
13 Şubat 2024 20:07
Samsung TV Ekran Sorunu
Mustafa sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2023 02:21
"Samsung yetkilileri ürünün onarım aşamasında tam zamanlı olarak aşama aşama bilgi verdi ve cihazımı onardılar ilgileri ve memnuniyetleri için teşekkür ediyorum."

Çağrı
22 Aralık 2023 15:21
Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
28 Ekim 2023 19:38
"Samsung güvenilir bir marka olduğunu gösterdi. TV onarımı ücretsiz olarak yapıldı (servis ücreti hariç). Gösterdikleri ilgi için Samsung çözüm merkezine teşekkür ederim."

Samsung Kategorileri