Samsung Netflix'i TV Den Kaldırdı!

20 Mart 2024 21:54

20 Mart 2024 te Netflix Samsung Smart TV im de kaldırıldı! Bu ürünler sarılırken bu tarz uygulamalar ile reklam yaparak biz müşteri ikna edip satış yapıyorsunuz. Beğenerek kullandığım sorunsuz TV'imi neden müdahale ediyorsunuz. Amaç yeni TV aldırmak ise bu uygulamanızdan dolayı tekrar Samsung'u tercih edeceğimizi mi sanıyorsunuz. Önce reklamla satıyor sonra bu uygulamaları kaldırıyorsunuz. Bu Tüketici Hakları'na aykırıdır. Lütfen bu konuda daha duyarlı olun. Bu uygulamanın geri getirilmesini talep ediyorum.!

21 Mart 2024 09:59 (Şikayetten 12 saat sonra)

21 Mart 2024 14:22

Samsung beni aradı. Maalesef bu konu başka markalarda da var deyip çözüm odaklı anlayıştan uzak sattığı ürünün arkasında durmayan bir firma olarak hiçbir şey yapmadı. Ben şimdi elimde sapa sağlam Smart TV ama esasında Smart TV nin hiçbir özelliğini kullanamadığım TV yi ne yapacağım! Yeni bir TV almak zorunda mıyım! Satarken 40 takla atılıyor. Sonrasında ise mağdur ediliyoruz.

Sahin

Turgysvgl
12 Mart 2024 15:43

Murat
25 Nisan 2024 21:33
Erol sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 21:36
Samsung TV'de Netflix Erişim Sorunu: Tüketici Hakları İhlali