Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
01 Temmuz 2024 13:39

29/05/2024 tarihinde hepsiburada.com üzerinden Ebrar Bilgisayar satıcısından 1 adet "Samsung M8 M80C LS32CM801UUXUF 32 3840X2160 60Hz 4ms HDMI Type-C HDR10+ Akıllı LED Monitör" satın aldım. Ürün 30/05/2024 tarihinde teslim edildi ve ürün ambalajında hiçbir sorun yoktu. Ürünün teslim edildiği tarihten 14 gün sonra ilk kez karanlık ortamda kullandığımda ekranın sol alt köşesinde hafif bir ışık sızması olduğunu fark ettim ve hemen sonrasında satıcı firma ile iletişime geçtim. Sorunu fark ettiğimde 14. gün içerisindeydik ve site üzerindeki iade seçeneği aktif değildi. Satıcı firma 14 gün geçtiği için iade/değişim yerine Samsung yetkili servise yönlendirdi. Ürünü Yalova Samsung Yetkili Teknik Servisi'ne teslim ettim. Teslim esnasında ekranda ışık sızması ve aynı zamanda panelde çıta ayrılması olduğunu söylediler. 1 hafta sonra yetkili servis değerlendirme sonucunda sorunun kullanıcı kaynaklı olduğunu belirtip panel değişimi için 9.600 TL tutarında bir bedel istedi. Teknik servise ürün kontrollerini nasıl yaptıklarını sorduğumda ise ürünün sadece resimlerini çekip merkez servise ilettiklerini ve bu kararı veren ilgili kişinin ürünü incelemeden sadece resimlerine bakarak bu kararı verdiğini öğrendim. Ürünü satın alalı 1 ay bile olmadı. Monitörün kenarlarındaki jelatinleri hala duruyor. 2 haftalık kullanımda bu şekilde bir panel sorununun kullanıcı tarafından anlaşılması imkansız. Ben bir sorun olduğunu karanlıkta kullanırken ışık sızması olarak fark ettim. Sürecin bu şekilde sonuçlanmasını kabul etmiyorum. Samsung'un ürününün arkasında durmasını ve ayıplı ürünün yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum.

01 Temmuz 2024 14:23 (Şikayetten 44 dakika sonra)

Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Çağrı
08 Aralık 2023 22:32

Mahmut
09 Eylül 2023 22:50
Hamdi sonuçtan memnun değil

Hamdi
30 Temmuz 2025 00:01
Monitörde Toz Sorunu Ve Samsung Müşteri Hizmetlerinde Belirsizlik Yaşadım
Fahrettin sonuçtan hiç memnun değil

Fahrettin
23 Mayıs 2024 18:38