Murat sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2023 18:30

Samsung LED TV yi 2017'de aldım ve bu televizyon çok kullanmadığım bir televizyon başka televizyon çok daha kullanıyorum ben Samsung güvencesi ve kalitesine güvenerek aldım. Televizyonda içi acık halka şekilde ışık görüntüleri var. Samsung'u aradım garanti süresinin bittiğini yapacak bir şeyim olmadığını söylendi. Yaptığım araştırmada bu arızanın kronik olduğunu gördüm. Şimdi ben ve benim gibi Samsung kalitesine güvenerek alan ve diğer markalardan fazla para verip alan insanların suçu ney. Özel ve yetkili servislere tamir ücreti 2.000 TL istiyorlar. Benim mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

30 Mayıs 2023 08:51 (Şikayetten 14 saat sonra)

30 Mayıs 2023 09:15

Ben Samsung'un kalitesine güvenerek aldım. Benim mağduriyetimin giderilmesini ve Samsung'un kendi yakışanı yapmasını bekliyorum. Benim kullanımdan kaynaklı değil arıza. Başka bir marka televizyonu yoğun olarak 2009 dan itibaren kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. Lütfen benim ve benim gibi insanların marka ve isim güvenini kırmayın teşekkürler

30 Mayıs 2023 12:11

Samsung tan arandım bana garanti süresinin dolması nedeniyle yapacakları bir şeyin olmadığını özel veya yetkili servislerde ücreti karşılığında yaptırmamı söylediler. Ben de devamlı kullanmadım televizyon olmadığını söylememe rağmen aynı söylemi devam etti. Samsung un marka ismine güvenerek aldım. Şimdi ben güvendim ve fazla para vererek Samsung TV aldıysam hatamı yaptım

Bekir
Bekir

Aynı sorun bende de var ne yazık ki bir daha almayacağım Samsung

23 Nisan 2025 15:25

Samsung Panel Arızası Veren 4 Aylık TV

Meral
13 Eylül 2024 18:22
Zeliha sonuçtan memnun

Zeliha
14 Temmuz 2023 14:44
"Samsung firmasına çok teşekkür ederim. Ücretsiz tamirat yapıldı ve mağduriyetim giderildi"
Samsung Kategorileri