Tuğba sonuçtan memnun değil

Samsung Klima Kurulumunda Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunları!

Samsung Klima Kurulumunda Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunları!
Tuğba
30 Temmuz 2024 11:14

23/07/2024 tarihinde bir alışveriş merkezinden aldığım Samsung AR12TXHQASI/SK 12000 klima 8806090268144 için 10 gündür her gün 444 77 11 numaralı numarayı arayıp kurulum için servis yönlendirmelerini rica ettim. Ancak her aramamda bana kesin dönüleceği söylendi fakat servis tarafından herhangi bir tarih vermek için bile dönüş sağlanmadı. En son ürünü aldığım firmayı arayıp yardımcı olmalarını istedim. Onlar da adresime en yakın olan servis İmton Mühendislik olduğunu söylemişler ve oranın kurulum yapacağını belirtmişler. Ürünü aldığım firma orayla görüştüğünde de 27 Ağustos'tan önce yapamayacaklarını söylemişler. Kendim arayıp görüştüğümde de ellerinden gelen bir şey olmadığını, öncesine gün veremeyeceklerini, herhangi bir boşluk olursa dönüş yapacaklarını söylediler. Dalga geçer gibi konuşuyorlar. İnsanla konuşarak orada vakit kaybı yapıyormuşum. Evde hastam var, acil olarak kaç defa belirtmeme rağmen insanı saf yerine koyup dönüş bile yapmıyorlar. Her defasında ben aradım rica ettim ama oyalıyorlar. Sadece bugün aranacaksınız, dönüş yapılacak dediler, ne arayan var ne dönüş yapan. Klima evin ortasında kaldı. Ben de buradaki şikayetimle kalmayacağım, gerekli her yere şikayetimi bildireceğim. Bir insanı bu kadar oyalamanız, bu kadar mağdur durumda bırakmanız hiç normal değil gerçekten. Samsung gibi bir markaya yakışmadı bu tecrübesiz davranış.

Selim
17 Temmuz 2025 13:12

Elahe
10 Haziran 2024 13:13
Samsung Klima Kurulumu Sorunu

Yusuf
11 Haziran 2024 12:18
Samsung Teknik Servis Ve Müşteri Hizmetleri Çözümsüzlüğü!
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
31 Temmuz 2023 23:51
Samsung (Klima Kurulum) Yetkili Servis Yetersizliği
Talat sonuçtan hiç memnun değil

Talat
13 Haziran 2024 12:42