26 Kasım 2024 22:06

Samsung Jet60 brush başlık kullanımda kırıldı. Aynı hata ile birkaç kişi daha karşılaşmış, kronik bir problem gibi görünüyor. Kronik bir problem için neden ücret ödeyip yenisini almalıyım? Kaldı ki ürün eskidiğinde bir üst versiyonda da Samsung markasını tercih etmeyeceğim.

27 Kasım 2024 11:50 (Şikayetten 13 saat sonra)

29 Kasım 2024 23:24

Firma tarafıma nazikçe dönüş yapmıştır. Bu malzemenin kırılması kullanım eskimesi olduğu iletildi. Bir yıl oldu alalı ancak ikincil robot süpürgem olduğu için Samsung süpürgemi az kullanmaktaydım. Kırılan fırça başlığı pahalı olduğu için değiştirmeyeceğim. Samsung'dan herhangi yeni bir süpürge almayarak farklı bir markaya yöneleceğim. (Benim fikrim hata kullanım eskimesi değil kronik parça dayanıksızlığına bağlıdır. Kaldı ki internette aynı sorunu yaşayan bir çok kişi paylaşım yapmış. Tasarımdan kaynaklı aşırı gerilimin olduğu alanda malzeme kalitesizliği)

Samsung Jet 60 Kronik Hata

Anıl