Samettin sonuçtan çok memnun

Samsung Garanti Süresinde Parça Ücreti Talep Ediyor

Samsung Garanti Süresinde Parça Ücreti Talep Ediyor
04 Aralık 2023 13:41
Samettin'in Teşekkür Mesajı
“Samsung ailesine ilgi ve hizmetinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.”

Bir buçuk yıl önce Samsung Eco Bubble çamaşır makinesini aldık, altı ay olmadan kazan körük lastiği yırtıldı. Bu lastik bıçakla bile zor kesilirken, yırtılan yer Elle çekildiğinde kolayca kopuyordu. Zor bela değiştirdiler. Arada bir servis işlemi oldu. Bundan kısa bir süre sonra bu lastiğin tekrar yırtıldığını fark ettik. Garantimiz hala devam etmesine rağmen Samsung, bu değişim için ücret talep ediyor.

04 Aralık 2023 13:59 (Şikayetten 17 dakika sonra)

06 Aralık 2023 14:08

Samsung müşteri memnuniyeti yerine servis inisiyatifini koymuş! Ne parça hatası ne de servis kusurunu dikkate almaksızın iş görüyor. 40 senedir çamaşır makinesi kullanıyoruz böyle bir kalitesizlik ve böyle bir aymazlık görmedim. Yazıklar olsun. Bir daha asla Samsung almam ve de aldırmam.

09 Aralık 2023 15:42

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
19 Temmuz 2025 15:03
Güniz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Seri Arıza Yapıyor

Güniz
08 Haziran 2024 12:04
Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Belgin
09 Ocak 2025 19:54
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
18 Temmuz 2025 11:20