Samsung Freestyle Projeksiyon Keystone Yön Ayarı Yapmıyor

11 Kasım 2023 14:40

Samsung projeksiyon aldıktan 1 2 ay sonrasında otomatik yön ayarlaması yapmamaya başladı. Keystone manuel ayarlayarak idare ettik ancak şu an manuelde de yön ayarı yapamıyorum.

Bununla birlikte powerbank aynı şekilde 1 2 ay içerisinde şarj etmemeye başladı. Çalışmıyor.

Samsung çağrı merkezi yetkili servise yönlendirdi fakat yetkili servis ile irtibata geçemiyorum.

Konu ile ilgili desteklerinizi rica ediyorum.

11 Kasım 2023 14:26

Samsung projeksiyonu aldıktan sonra 2 ay içerisinde keystone yön ayarı otomatik olmamaya başladı, manuel ayarlayarak idare ettim ancak şu an manuel de ayar yapmıyor çevirdiğim yönde yamuk bir şekilde kalıyor.

Bununla birlikte powerbank aynı şekilde 2 ay içerisinde şarj almayaya başladı, şarj olmuyor kullanılmıyor.

Samsung çağrı merkezi ile iletişime geçtim fakat yetkili servisi aramam söylendi.

Yetkili servise ulaşım sağlayamıyorum.

Konu ile ilgili desteklerinizi rica ediyorum.

13 Kasım 2023 08:54 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ayşegül
Ayşegül

Problemi nasıl çözdünüz acaba? Aynı sorunu yaşıyoruz

Serhat

Merhaba, Samsung yetkili servise ulsatik ve 2 gün içerisinde powerbank değişimi ile birlikte yon problemi de çözüldü. Samsung servise tekrardan teşekkürler.

17 Şubat 2024 23:48
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
26 Nisan 2024 03:02
Samsung Freestyle Hayal Kırıklığı
Tuğberk sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Freestyle LSP3B Projeksiyon Cihazıyla İlgili Sorunlar

Tuğberk