Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Ekran Yanığı Ve Garanti Sorunu

Ünal
08 Kasım 2024 01:48

Bundan 7-8 sene önce Note 8 aldım, ekran yanığı var dediler. Ücretsiz değiştirdiler. Garantisi bitince yine ekran yanığı oluştu ve bu sefer telefon ücreti kadar ekran parası istediler. Aradan geçen 7-8 yıl sonra S21 Ultra aldım, bunda da garanti bittikten sonra ekran yanığı oluştu. Garanti bittiği için Samsung Antalya yetkili servisinde 8250 TL ödeyerek ekran ve batarya değişimi yaptırdım. Batarya o kadar hızlı tükenmeye başladı ki şüphelenmeye başladım. Çıkma eski batarya taktıklarını düşündüm. 8-9 ay geçtikten sonra yine ekran yanığı oluştu. Bir önceki ekran değişimi 1 yıl garantili olduğundan Antalya Samsung yetkili servisine götürdüm. 6 ayda 2 kez ekran yanığı olmaz, 15 yıldır Samsung buna bir çözüm bulamadı mı dedim. Garantiye telefonu sokmamak için ekran yanığı değil ekran kırığı var dediler. Ben de bana bir kırık gösterin dedim, içinden kırışmış olabilir dediler. Samsung ekran yanığına çözüm bulmak yerine içinden ekran kırılmış olabilir diyerek garanti kapsamının dışına çıkartılıp 12500 TL ekran, arka kapakta ufak çatlak var diye bunu da değiştirmesi lazım diyerek 20 bin TL üstü fiyat çıkardı. Samsung pişmanlıktır. Ekran yanığı sorununu 15 yıldır çözemiyor ve garanti kapsamına sokmamak için içinden ekran kırılmış yalanıyla ücret talep ediyor. Süper amorti ekran nasıl oluyor da kılıf varken Samsung bayisinin 8 ay önce ilk ekran değişiminde kendi taktığı ekran koruması hala üzerindeyken ekran kırılması olabiliyor. İçeriden süper amorti bu kadar mı kalitesizlik yoksa siz ekran yanığını insanlardan para alabilmek için ekran kırığı var yalanına mı sığınıyorsunuz?

08 Kasım 2024 10:12 (Şikayetten 8 saat sonra)

11 Kasım 2024 11:30

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Muhittin sonuçtan hiç memnun değil

Muhittin

Samsung Yetkili Serviste Batarya Sorunu Sonrası Ekranım Bozuk Değiştirildi

Tolga
09 Temmuz 2025 21:36
Samsung Yetkili Serviste Batarya Sorunu Sonrası Ekranım Bozuk Değiştirildi
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
19 Eylül 2025 11:43
Yetkili Servis Sonrası Cihazımda Oluşan Hasar İçin Çözüm Bekliyorum
Altuğ sonuçtan hiç memnun değil

Altuğ
10 Mayıs 2025 22:50