Emir sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 20:07

Bir haftadan fazladır Samsung marka çamaşır makinesi aldım Hepsiburada internet sitesinden sonra Samsung'a çağrı kaydı oluşturdum ve pazartesi Mersin servisi aradı kaydı alıp Çarşamba gelecek dediler. Gelen giden yok, Samsung İstanbul ve çağrı merkezleri robot gibi aynı şeyi tekrarlıyor, servis cevap vermiyor. Bana ayrı, eşime ayrı farklı bilgiler veriliyor. Kaydınız var diyor biri, diğeri yok diyor. Bir R**** Hanım var, kendisiyle görüşeceğiz. Samsung pişmanlıktır. 12 gündür kurmaya kimse gelmiyor. Evde dağ kadar çamaşır birikti ve çocuk var evde. Bu sıcakta çamaşır kalmadı. Makineyi açarsanız garantiye girmez diye tehdit ediyorlar. Bir de açınca bakalım nasıl sokuyorum ben onu size de garantiye de. Beni gerçek insan arasın diyorum, robotlar konuşuyor. Beni birisi arasın mutlaka. Resimler de mevcut.

01 Temmuz 2024 16:33 (Şikayetten 1 gün sonra)

Emir
03 Temmuz 2024 22:59

Sorun çözülmedi

24 Mart 2024 01:13
Samsung Servis Hizmeti Çok Çok Kötü
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
11 Haziran 2024 17:03
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 16:48

Ömer