Cemal sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 17:47

Samsung WF9902LWW 9 kg çamaşır makinemin garantisi bitti. 2 yıldır da gösterge paneli bozuk bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Tabii ki ne programı, ne de sıcaklığı ve devri göremiyoruz. Tahmini kabaca kullanıyoruz. Gösterge paneli makinenin yarı fiyatı, şu an 6500 TL. Firma, herkesi mağdur eden bu gösterge panelini makul bir fiyattan versin. Yazık, günah.

24 Ağustos 2024 14:45

Samsung Merkezden yönlendirme ile servisten geldiler durum tespiti için. Servis LED panel için 4200 TL ücret belirledi. Merkezden benimle ilgilenen kişi servis raporuna gör benimle ilgileneceklerini bildirmişlerdi. Eğer müşteri memnuniyeti gözetiliyorsa ücretsiz panel değişimi istiyorum. Yine de dönüş bekliyorum şu an

29 Ağustos 2024 13:32

Firma az önce telefonla aradı. 4300 TL lil gösterge panelini yüzde 20 indirimle istersem takabileceklerini söylediler. Bu kadar indirimi tamirci kendisi de yapardı zaten. Benim beklentim müşteri memnuniyeti adına fabrikasyon bir hata olan bu modellerin gösterge arızasını ücretsiz telafi etmeleri yönünde idi. Ama maalesef Samsung gibi bir firma yardımcı olmadı. Evimdeki bütün beyaz eşyalarımı da Samsung yapmıştım pişman oldum.

03 Ocak 2025 18:23

Hiçbir gelişme olmadı. Ne aradılar ne sordular. Problemli bir çamaşır makinesi kullanmaya devam ediyoruz kaldığımız yerden

Samsung Çamaşır Makinesi Panel Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücretleri

Samsung Çamaşır Makinesi Dijital Ekran Göstergesi Sorunu

Samsung 9 Kg Çamaşır Makinesi Arızası

Yusuf
28 Kasım 2023 11:01
Yıldıray sonuçtan hiç memnun değil

Yıldıray
27 Aralık 2023 00:50