Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 07:20

Annemin en sevdiği Samsung WF9902LWW 9 kilo çamaşır makinesinin LED göstergesinde sorun var. Yazılar tam gözükmüyor. Ne yapmamız gerekiyor? Devir göstergesi, sıkma göstergesi ve sıcaklık göstergesi maalesef bu şekildedir. Kimden nereden destek talep ettiysek hiç kimse ilgilenmedi.

09 Nisan 2024 09:02 (Şikayetten 1 saat sonra)

09 Nisan 2024 12:39

İletişim için hiçbir bilgim yok sizde bana nasıl ulaşılacak. 0554 440 4003 numaralı telefondan ulaşılsın. Pek sanmıyorum Samsung ben koca firmayım diye beni aramaz. Samsung çalışanı maaşlı personeli de hiçbir şekilde aramaz. Sanırım bir şikayet yazdık beni alıp bir kausa çektiler. Zaten kendi müşteri hizmetlerinden bir sonuç alamadığım için buraya yazmıştım.

09 Nisan 2024 12:42

İşimi gücümü bırakırım. Türkiye Samsung a bir şekilde birileri vesilesi ile ulaşırım, Şikayet çözüm merkezi denilen yerde, buradaki yazıya istinaden bana ulaşması gereken kişi sana bu yazım. Seni bulurum yemin ederim seni bulurum. Ben sizi bulmadan siz bana ulaşın. Sizinle irtibata geçilecektir yazısını laf olsun diye yazmayın.

17 Nisan 2024 21:45

Bugün 17 Nisan 2024, bulunduğum Muğla ile Milas ilçesindeki yetkili servis beni aradı. Ekrandaki dijital display arızası için, anakartı komple değiştirmeye kalktı. 4.500 TL fiyat verdi. Zaten çamaşır makinesinde kart beyindir zaten. Geriye kalan çamaşır makinesinin motoru tahliye pompası tambur ve hortumlar kalıyor. Yetkili servisteki bayana sordum bu çamaşır makinesinin ikinci eli nedir diye. İnternet üzerinden araştırdığımda bakımlı ve temiz makinenin 3.800 Türk lirası olduğunu öğrendim. Yetkili servis benden 4500 TL para talep ederek resmen beni kategülleye getirmeye çalıştı. Samsung müşteri hizmetlerinden bu durumu takip eden bir beyefendi, çözüm anlamında benden bugün itibariyle makinemin seri numarasını talep etti, büyük bir ihtimal çözüme kavuşturmaya çalıştığına ve benim adı geçen servis ücretini ödemeyi kabul etmediğim şeklinde bir yol çizerek şikayeti kapatacak. Ama mevzubahis belki bir dolarlık belki 3 dolarlık bir display yani LED numaratör için, çamaşır makinesinin koskoca anakartını değiştirerek benden gereksiz ve haksız şekilde yüksek ücret almalarını hiç doğru bulmuyorum, yetkili servisi de firmayı da şiddetli kınıyorum.

Aykut
Aykut

Benimde aynı sorun başıma geldi İstanbul'da bir firma 1500₺ yapabileceklerini söylediler

Aşalık teknik servisler

Yakup sonucu yetersiz buldu