Samsung Buzdolabı Kendiliğinden Ötmeye Başladı

Skrya
27 Şubat 2024 17:45

Sakarya 'da Samsung şirketine bağlı bir bayiden buzdolabı aldık 3 ay olmadı henüz cihaz kendiliğinden ötmeye başladı servis çağırdık. Servis ana kartın değişmesi gerektiğini söyledi ve gitti birkaç gün sonra tekrar geldiler bu arada ses devam ediyor geceleri fişini çekip yatıyoruz.

Gelen kişiler yerinde ana kartı değiştirdi fakat onlar daha gitmeden buzdolabı tekrar ötmeye başladı. Gerekli mercilere ulaşarak tekrar çağırdık ve bu sefer buzdolabını alıp servise götürdüler. 15 gündür buzdolabım serviste parçanın olmadığını biz burda test ettik sorun yok dediler.

Ben 15 gündür mağdurum bu ürünü kesinlikle istemediğimi ürünümün değişmesini istediğimi söyledim şimdi de çözüm masası diye bir şey çıkarmışlar kendi elemanları onlarda onlara iletin değişim olursa yaparız dediler çözüm masası da kesinlikle değişim yapamayız ürün kontrolden geçti yapabileceğim bir şey yok deniyor.

27 Şubat 2024 17:57 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
02 Aralık 2023 00:49
Okan sonuçtan memnun değil

Okan
23 Ekim 2023 10:17
Sertaç sonuçtan çok memnun

Sertaç
11 Aralık 2023 13:12
"Samsung çözüm merkezinden Cihan bey her aşamada bilgilendirdi, kendisine çok teşekkür ediyorum."
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Motoru Gürültülü Çalışıyor

Ömer