İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 19:27

Bulaşık makinesinin temiz su bağlantısı kısa geldi. Yetkili servis, tesisatçıya yaptırırsınız diyerek gitti. Tesisatçıya yaptırdım fakat su geri tepme yaptı ve bağlantı yerinden patladı. 14 Mayıs'ta müşteri hizmetlerine bildirim verdim. O günden bugüne, 22 Mayıs'a kadar, sadece gün sonunda mesaj atıp, arada müşteri hizmetleri tarafından aranarak, 'İsteğinize çözüm ekibimiz tarafından karar verildikten sonra dönüş sağlanacaktır.' diyerek sürekli ertelendi ve çözüm bulunmadı. Bugün beni aradılar ve aynı şekilde, 'Yetkili servisin çözüm bulmasını bekliyoruz.' bunu söylemek için aradıklarını belirtince sabrım taştı. Her şeyi iptal ettirdim. Dışarıdan bu işlerle uğraşan birini buldum ve ona yaptırdım. Satın aldıktan sonra servis hizmetleri yetersiz kalıyor. Normalde ürünü satın aldığınızda, kurulum için ertesi gün gelip kurarlar; ama bir parçanın değişmesi için talep yaptığım zaman, bir haftadır beni oyalıyorlar. Yetkili servislerden Maksa Elektronik Küçükçekmece de dahil, boşuna artı 3 yıl, 5 yıl, 7 yıl garanti. Zira garanti şartlarını sağlayacak yetkili servisler iş yapmıyor.

23 Mayıs 2024 09:38 (Şikayetten 14 saat sonra)

23 Mayıs 2024 10:38

Ben zaten yaptırdım. Bu saatten sonra çözüm bulsanız ne olacak faydası yok ben sadece bu rezilliği tüm Türkiye'ye bildirmek için yazdım buraya beni aramayın

Ertan
28 Şubat 2024 21:52

Serkan
30 Kasım 2024 12:17
Mustafa sonuçtan çok memnun

15 Ocak 2024 17:28
"Teşekkürler"
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2024 21:25
Samsung Bulaşık Makinesi Paslanma Sorunu Ve Yetersiz Servis
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Tamer
23 Kasım 2023 16:43