Zekican sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 00:10

20 Aralık 2024 19:21

Merhaba, ben 7 yıllık beyaz eşya teknisyeniyim 2021 temmuz ayında evlendim bütün beyaz eşyalarımı Samsung aldım. Ancak ürün 2 yıllıkken sepetleri küflenmeye başladı. 3 yıl dolup garantisi bittiğinde alt ve üst sepet komple küflenmişti. Samsung müşteri hizmetlerini aradığımda yetkili servisin gelip yerinde incelenmesi gerektiğini söyledi. Yetkili servis ücretli olarak geldi fotoğraflarını çekti ve servis raporunda üründen kaynaklı paslanma olduğunu belirttiği halde Samsung müşteri hizmetleri tüketici kaynaklı hata olduğunu söyledi. Alt ve üst sepetin indirimli değişimini yapacaklarını söyledi. Daha sonra tekrardan aradılar indirim yapamayacaklarını 7000 TL fiyat verildiler. Samsung sattığı ürünün kesinlikle arkasında durmuyor şimdi ise sepetlerden sonra bulaşık makinesinin iç yan ve arka duvarlarda paslanmalar meydana geldi.

1734711680085.img-20241022-184028.jpg
28 Kasım 2024 21:04

2021 yılı haziran ayında çeyizlik beyaz eşyalarımı Samsung marka aldım. Daha garantisi dolmadan bulaşık makinesi sepetinde küflenmeler başladı. Garanti bittikten 2 ay sonra tamamen soyunma olarak sepette küflenme oluştu. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde servisin gelip arıza tesisi yapması gerektiğini söyledi. Yetkili servis geldi arıza teşhisi yaptı ürünün sepetinin küflü olduğunu belirtti ve 500 TL servis ücreti aldı. Daha Samsung sonra müşteri hizmetlerini aradım. Ürünün kullanımına bağlı tüketici kaynaklı hata olduğunu söyledi. İki sepetin değişeceğini toplamda 7000 TL fiyat verildi fiyatı kabul etmedim 3500 TL'ye düşürdüler. Düşüneceğim dedim bir hafta sonra aradım ancak bu sefer de indirimin süresi geçti indirim yapamıyoruz denildi. Küçük ev aletlerine kadar Samsung aldım ama daha garantisi olmadan bulaşık makinesinin sepetleri altlı üstlü küflendi servis ve satış sonrası destek olarak kesinlikle ürünün arkasında durulmuyor. Sadece ürünü satana kadar.

02 Kasım 2024 20:12

Ek
29 Ekim 2024 10:41 (Şikayetten 10 saat sonra)

30 Ekim 2024 16:08

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

31 Ekim 2024 14:12

Müşteri hizmetleri hizmetleri iletişime geçti ancak ürünün tüketici kaynaklı hata olduğunu söylemekle yetindi Kendi yetkili servislerinin paslı ve küflenmeler mevcut ibaresi yazdığı halde hiçbir şekilde 3 yıllık bir ürün küflenme olması imkansız boya kalitesi ve kullanılan malzeme çok kalitesiz pişmanım tüm ürünlerimi Samsung aldığıma

02 Kasım 2024 20:07

Temmuz 2021'de evimin tüm beyaz eşyalarını Samsung marka aldım, küçük ev aleti dahil. Ancak 3 yıl garanti süresi yeni doldu, alt ve üst sepette boya atmaları ve küflenmeler meydana geldi. Müşteri hizmetlerini aradığımda, bu durumun kullanıcı kaynaklı değil, ürün kaynaklı bir hata olduğunu bildirdim. Ancak müşteri hizmetleri, işlem yapılabilmesi için yetkili servisin gelip teşhis etmesi gerektiğini söyledi. Garantisi bittiğinden yetkili servis geldi, sadece fotoğraflarını çekti, 500 TL servis ücreti aldı ve servis fişinde küflenmeler ve paslanmalar olduğunu kabul edip, alt ve üst sepet fiyatı toplamda 7.000 TL ücret çıkardılar. Kabul etmedim, müşteri hizmetlerini arayıp servisinizin geldiği ve paslanma ve küflenmeler olduğunu kabul ettiğini, ürünün tüketici kaynaklı değil üretimde boya kaynaklı hata olduğu söylendiğini ilettim. Müşteri hizmetleri de garanti süresi dolduğu için sadece %50 indirim yapabileceklerini söyledi ve çağrıyı sonlandırdı. Ben 8 yıllık eski beyaz eşya teknisyeni olarak markaya güvenerek aldım ama 3 yıl sonunda böyle bir hata ile karşılaştım. Bulaşık makinesinin sıfır fiyatı 13 bin lira, bana 7000 TL sepet fiyatı çıkardılar. Söylemem o ki, daha 3 sene yeni doldu ama böyle bir sorunla karşılaştım ve Samsung ürününün arkasında durmadı. Kendi servisleri küf ve paslanma olduğuna dair servis fişi bıraktıkları halde sepeti değiştirmediler.

28 Kasım 2024 21:02
Samsung Beyaz Eşyada Garanti Sonrası Küflenme Ve Paslanma Sorunu

Merhaba bende Samsung alacaktım. Biraz önce pazarlık yapmıştım. İyi ki bu siteden şikayetlere bakmışım. Az daha sipariş geçiyordum. Bulaşık makinesi hiç paslanır mı? 12 yıllık Arçelik makinesi kullanıyorum eskidiği için yenisini almak istemiştim. Bizim makinede böyle bir şey söz konusu olmadı.

Pınar
Pınar

Merhaba, aynı yıl aynı model aldığım üründe bende aynı sorunu yaşıyorum. Bana verilen cevapta aynı ben sonunda hiçbir şey yapmayacaklarını konuşmadan anladığım için servis parasını da bana ödeteceklerinden tespiti bile yaptırmadım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım bir yerde okuduğuma göre üretim hatalı ürünler 10 yıla kadar değişim garantiliymiş. Sadece bende olmadığını kanıtlamak için şikayetinizi örnek gösterebilir miyim

samsung-beyaz-esyada-garanti-sonrasi-kuflenme-ve-paslanma-sorunu-1.jpg

Tuğba