Ali sonuçtan çok memnun

Samsung 58 İnc TV Ekran Arızası!

30 Ağustos 2023 15:55
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Sorun halledildi teşekkürler.”

17.12.2020 tarihinde Samsun ue58tu7000uxtk 58’’ LED TV aldım. Kullandıktan yaklaşık 8 ay sonra ekran kendiliğinden gitti. Teknik servis garanti kapsamında olduğundan gelip değiştirdi. 30.08.2023 tarihinde tekrar değiştirdikleri parçada aynı arıza oldu. Teknik servis geldi ve garanti kapsamının 8 ay geçtiğini, ürünü alalı 2 yıl 8 ay olduğu, ekran değişim ücreti 11 bin. Alacaklarını ifade ettiler. Bende aynı parçanın arızalandığını ödeyemeyeceğimi söyledim. Teknik servis parçayı değiştirmeden ayrıldı. Televizyonun ana parçası olan ekran bu kadar kısa sürede arıza yapması tüketici güveni açısından olumsuz intiba bıraktığı gibi, TV ekranları bu kadar kısa sürede kullanıcı hatası olmadan arıza yapması fabrikasyon hatası olması gerekir. Kimse 2 yılda bir Samsung TV ekranına 1 asgari ücret ödemek zorunda değil. Alınan bir beyaz eşya en az 10 yıl kullanılabilirken Samsung'un garantili TV'leri 2 yılda bir ekran arızası veriyor. Bu tüketiciyi yanıltmaktan başka bir şey olamaz. Mağduriyetimizi çözmelerini bekliyoruz 6 ay Hakem Heyeti süreci var bu sürede TV izleyemeyeceğiz yetkililerden çözüm bekliyoruz.

30 Ağustos 2023 16:17 (Şikayetten 21 dakika sonra)

10 Eylül 2023 12:05

Arızalanan TV ekran Arızası ücretsiz değişimi 09.09.2023 tarihinde yapıldı. Sorunumuz çözüldü. Haklı talebimizi olumlu değerlendiren Samsung ekibine teşekkürlerimizi sunarız.

03 Aralık 2024 16:25

Sorun halledildi teşekkürler.

Hamit
Hamit

Samsung QLED TV panel arızası veriyor 2 yıl biter bitmez. Alacaklar ona göre alsın, mağduriyet yaşanıyor ama çözüm yok.

Ali

Benim sorunda benzerdi garanti kapsamını 2 yılı biraz geçmişti. Samsung yaptığı değerlendirmede değişimine ücretsiz karar verdi çünkü bu kadar kısa sürede parçanın arızalanması normal değil. Bir elektronik eşya kullanıcı hatası olmadan en az 15-20 kullanılabilir. Bu yüzden itiraz edin. Olumlu değerlendirme ihtimalleri yüksek.

Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
04 Aralık 2023 15:15
"Samsung benim şikayetimle ilgilendi ve televizyonumun onarımını yaptı ve teşekkür ederim. Ayrıca müşteri temsilcisi Cihan Beye ayrıca ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Samsung beni yanıltmadığı içinde teşekkür ederim."

Samsung TV LED Paneli Sürekli Bozuluyor: Kalıcı Çözüm Bekliyoruz

Kubilay