Erman sonuçtan çok memnun

Erman
25 Eylül 2023 15:54

25/10/2021 yılında almış olduğum (garantisi devam eden) Samsung 50AU9000 50" 125 Ekran Uydu Alıcılı Crystal 4K Ultra HD Smart LED TV son günlerde ekranın tam ortasından ikiye bölünmüş şekilde ekranın sol tarafında homojen şekilde karartı gözükmekte, sağ taraf ise daha aydınlık kalmakta. Bu yüzden yetkili servise başvurdum, teknik servis elemanı bakmak için geldi, ekranı ilk gördüğü zaman direk problemi anladı " hmm atölyeye almamız lazım " şeklinde cümle kurdu fakat yaptığı telefon görüşmesi sonrası, " televizyonda bir problem göremiyoruz, televizyonu alamam" şeklinde cümleler kurdu ama problem ekranda bariz şekilde belliydi resmen art niyetli bir biçimde almak istemedi televizyonu ve saçmalıklar uydurmaya başladı. Digiturk'le ilgili olabilir. Güneş ışığı yansıdı. İçin olabilir diye, halbuki alakası yoktu. Samsung televizyonun menü ekranındaki mavi renkte bile problem bariz şekilde gözüküyordu ve her şeyi açık şekilde göre göre televizyonda bir problem yok deyip işlemi sonlandırdı. Gerçekten Samsung gibi bir markanın yetkili servisinin neden böyle bir şey yaptığına anlam veremiyorum.

25 Eylül 2023 16:26 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Seher
09 Ocak 2024 23:17

Doğru
05 Şubat 2024 20:46
Lezgin sonuçtan çok memnun

Lezgin
12 Kasım 2024 16:41
"Bu süreçte Müşteri temsilcisi Gül Hanım çok yardımcı oldu. Her gün arayıp süreç hakkında bilgi verdi. Süreç ilerledikçe kafamda soru işareti doğmaması için, her gün detaylı bilgilendirme ve süreç hakkında bilgilendirdi. Bundan dolayı Gül hanıma teşekkür ediyorum. Ayrıca tamire gelen servis Hüseyin bey çok tecrübeli ve işini güzel yapan bir ustaydı. Çok temiz çalışıp hızlıca sorunu çözdü. Bu zamanda işinin hakkını veren usta bulmak çok zor. Ona da çok teşekkür ediyorum."

Samsung TV Bozuldu Açılmıyor!

20 Ocak 2024 20:33
Süleyman sonuçtan memnun

Süleyman
01 Ocak 2024 22:17
"Samsung tarafından geri dönüş yapıldı. Süreci Gül hanım hızlıca, her gün bilgi vererek yönetti. Bir defaya mahsus ücretsiz tamirat yapılacağını belirtti. Servisin televizyonu teslim almasını ve tamiratı gerçekleştirmesini bekliyorum. Sonraki aşamalarda yine bilgi paylaşacağım. Bu süreçte ilgi ve alakası için Gul hanıma teşekkür ederim. Ayrıca Samsung un marka değerine önem veriyor olması sevindirici"
Samsung UE50TU8000UXTK Panel Sorunu
Samsung UE50TU8000UXTK Panel Sorunu