Plastik Boncuk İle Bozulan Samsung Oled Ekran

27 Eylül 2024 21:08

2024 yılı mayıs ayında Samsung S90C oled TV aldım. Daha önce sürekli LG kullanan biriyim. Geçen hafta çocuğum plastik küçük boncuğu ekrana attı ve resimlerde görüldüğü gibi orası karardı. Müşteri temsilcisini aradım ve servise yönlendirdi. Servis sizden kaynaklı olduğu için garanti kapsamında değil dedi. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi ikiye ayrılmış plastik boncuğun bozabildiği bir ürün nasıl sağlam olabilir. Ben zaten sert bir şey ile vursam ekran kırılır. Ekranda kırık falan yok. Ama satarken mağazada "bunlar sağlam abi" deyip ekranı yumrukluyorlar. Samsung TV ilk defa aldım ve pişmanım. Sizden kaynaklı diyor başka bir şey demiyorlar. Çocuğumun küçük plastik boncuğu senin ürettiğin ekranı bozabiliyorsa bence bu benden değil senden kaynaklı. Televizyonunuzun yanından geçmeyin. Maazallah ekranda kararma olur kabul etmezler.

30 Eylül 2024 09:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

12 Ekim 2024 18:09

54.000 TL'ye aldığım TV'nin ekran fiyatının 54.000 TL olduğunu ve bir kıyak geçip indirim yapabileceklerini belirttiler. Ben de belgeler ile Tüketici Hakem Heyeti'ne bugün başvurdum. İstenilen her araştırma ve incelemenin yapılmasını talep ettim. Yok öyle plastik boncuk ile kararan ekrandan müşteriyi suçlamak.

Bayram
Bayram

Tabancayla atılan plastik boncuk, televizyonun camını dahi kırabilir, elbetteki kullanıcı hatası, bu gibi durumlar için kasko yaptırman gerekirdi

Samsung Oled TV Ekran Lekesi

Orhan
22 Mart 2024 15:47

Hatice
15 Ocak 2025 23:11
Samsung Televizyonların Dayanıklılığı Sorgulanıyor
Aycan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Gizemli Çizikler Ve Servis Sorunları

Aycan