Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Fahiş Fiyat Uygulamasıyla Karşılaştım

Fahiş Fiyat Uygulamasıyla Karşılaştım
28 Kasım 2024 23:08

Samsung Hilltown Maltepe bayisinden 15 Kasım tarihinde 75Qled70D modeli bir televizyon satın aldım. Bayi bana fiyatının 93.399 TL olduğunu, kampanyalı fiyatının 67 bin TL olduğunu söyledi. Bu şekilde satın aldım. 1 hafta sonra farklı bir bayide aynı TV'nin liste fiyatının 69 TL olduğunu ve kampanyalı fiyatının 57 TL olduğunu öğrendim. Oradaki temsilciye bu TV'nin 93 bin TL olduğunu söylediğimde, bu TV'nin bu fiyata hiç satılmadığını söyledi. Hilltown bayisi fahiş fiyat uygulaması ile tüketicileri kandırmaktadır. Konuyla ilgili Samsung'a şikayet bildirimi yaptım. Sonuçlanmasını bekliyorum. Avukatım ve 175 danışma hattı, bu uygulamanın fahiş fiyat durumunda olduğu için Tüketici Hakları mahkemesine başvurabileceğimi söyledi. Konu netleşince paylaşımımı güncelleyeceğim.

28 Kasım 2024 22:51

Samsung genel merkezi 27 ve 28 Kasımda bana ulaştı ama herhangi bir ilerleme olmadı. 29 Kasım cuma günü mahkemeye başvuru yapacağım

29 Kasım 2024 09:22 (Şikayetten 10 saat sonra)

Nazmi

Merhaba hangi mağazada daha düşük fiyata buldunuz

Neomarin AVM, Samsung bayisi

Cem