Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Boyalı Samsung Buzdolabını Bana Temiz Diye Teslim Ettiler

Boyalı Samsung Buzdolabını Bana Temiz Diye Teslim Ettiler
Kadir
24 Ağustos 2023 18:03

23.09.2020'de Axis AVM'den Yavuzlar Samsung bayisinden buzdolabı beğendim ve aldım. 1/2 gün sonra buzdolabı geldi. Koçak Samsung servisi kurulumu yapıp oğluma teslim edip gittiler. Sorunsuz kullanıyorum. 1 hafta önce dolabın alt kenarının boyalı geldiğini, oradan pas atmaya başladığında fark ettim. Satıcı 3 sene geçmiş bir şey yapamam, servis 3 sene geçmiş bir şey yapamam, müşteri hizmetleri 3 sene geçmiş bir şey yapamam dedi. Daha önce aradığım müşteri hizmetleri yetkilisi garantisi varsa değiştirilir dedi. Sonraki mümkün değil dedi. Servis gelmesi için ücretli olursa ödemem gerektiği söylendi. Kabul etmedim, diğer türlü servis kaydı açılamıyormuş, sorunu çözemeden telefonu kapattım. Evim aynı dolabın yeri aynı, servis kesinlikle biz iyice kontrol edip öyle teslim ediyoruz diye konuyu kapattı. Bana boyalı hasar görmüş ürünü teslim ettiler. Bende olan bir şey değil, ben sadece yeni fark ettim, garanti dolmasına 1 ay kaldı, hiç kimse satıcı, servis ve müşteri hizmetleri konuyu üzerine alıp bakma zahmetini bile göstermedi. Bu ürünü bu şekilde getirip boyayıp bana teslim eden Samsung yetkililerinden şikayetçiyim.

28 Ağustos 2023 22:00

Samsung buzdolabı 3 sene önce aldığım sağ alt köşesinde boyanmış gibi gözüken bölüm için servis kaydı açtırmak istedim ücretli olabileceğini söylediler kabul etmedim İstanbul Kağıthane Samsung koçak servis de kabul etmedi görmek istemedi resmini gönderdim yorum gelmedi yani tepeden aşağı kimse kabul etmedi bende başka bir uzmanına gösterdim bu boya atması alttan kabarmış pas yapıyor boyayı kabartıyor dedi yeniden servis kaydı yaptırdım beni bilen baştan ön yargılı koçak servis bana eski kaydın kabul edilmediği için yeni senaryo yazmışsın dedi her şeyi koparttı o an kullanıcı hatası kimyasalla silmişsin dedi haha servis ücreti kaygısına düşmüş bu kişiler aslında akil olup sorun çözüp hakkı hakkına teslim etmesi gerekirken Bana senarist dedi. Vallahide billahide hiçbir şey talep etmiyorum artık pes ettim. Onlara da hakkımı helal etmiyorum Vestel'den 6 sene önce aldığım derin dondurucu bozuldu garantisi 7 yılmış bilmiyordum 5 gün sonra yenisini gönderdiler gak guk senarist demeden dürüstçe sorunumu giderdiler teşekkürler Vestel

24 Ağustos 2023 18:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ammar sonuçtan hiç memnun değil

Ammar
05 Haziran 2023 16:03

Tahsin
21 Haziran 2023 12:20
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Bilgilendirmesi Yapılmayan Ürünler Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Yıldız