Renault Clio 5'te Multimedya Sorunu: Beyaz Duman Ve Cihaz Çıkmazı

Muhammed
19 Aralık 2024 15:50

2022 model Renault Clio 5 araç sahibiyim araç sıfır alınırken İstanbul otonova şubesinde avgo marka multimedya teyp takılmış ve yapılan işlemlerin hepsi Renault port sistemine kaydedilmiş.

Dün işten eve giderken multimedyadan yoğun beyaz dumanlar çıkardı ve ekran gitti birden. Hemen reno Genel Müdürlüğü aradım Ankara reno tan otodaki yetkili biriyle görüştük ve yarın için gelmemi söylediler. Aracı sabah getirdim yetkili kişiler multimedya teyibe baktılar reno bu markayla çalışmıyor Network markası ile çalışıyorlar.

Bunu port sistemine nasıl kaydettiler işin içinden çık çıkabilirsen dediler. Şaşe no ile baktılar cihazın 2 yıl garantisi bitmiş aldığınız yerle görüşün dediler. Şimdi ben soruyorum bu cihaz müşteriye satılırken Renault anlaştığı markadır güvenilirdir diye alındımı alındı yarın bir gün bir sıkıntı olursa diye Renault bu işi çözer gözüyle bakıldımı? Bakıldı, işçilik cihaz ücreti fazlasıyla verildimi? Verildi.

Şimdi Renault aldığınız yerle görüşün demek ne demek anlayamıyorum, madem ürününün arkasında durmayan bir firmanın cihazını neden takıyorsunuz? Serviste multimedya hiç açılmadı bile sorun nereden kaynaklı diye neden bu duman çıktı diye, aracı bu şekilde gönderiyorlar. Yarın bir gün elektrik tesisatından herhangi bir sorun çıkartırsa tüm sorumluluk Renault'a aittir.

En kısa sürede tarafıma dönülmesi bu sorunun çözülmesini istiyorum.

19 Aralık 2024 16:13 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Halis sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Aracımın Servis Deneyimi

Halis
31 Ağustos 2023 23:52
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Ünal
07 Ekim 2024 00:04
Renault Clio Far Sorunu ve Yetersiz Servis Deneyimi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane Klima Arızası

Murat
23 Temmuz 2024 13:12
Esat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Multimedya Ekran Güncelleme Ve Destek Sorunları

05 Şubat 2025 17:37