Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Regal Televizyon Sıkıntısı!

16 Şubat 2024 16:14

28 Şubat 2024 21:43

Televizyonum altı aylıkken ekran leke doldu. Regalin en yeni ve en büyük televizyonu. Fabrikasyon hata varken hiç ilgilenmiyorlar.

28 Şubat 2024 20:37

6 ay önce bir çok kişinin alma demesine rağmen 75 inç Vestel/Regal TV aldım. Ama gördüm ki bu markanın adı büyük ama yöneticileri küçük. Tabi bunu diyalog kurunca anlayabildim. Yeni televizyonun ekranında gölgeler oluştu. Buradaki Vestel servisine gittim. Fabrikasyon hata dediler. Ekranı temizlemek lazım dediler. Ama bu kadar büyük ekranı temizlemek çok zor. Ama deneriz dediler. Bende onlara fabrikasyon hata var ve ben 30 bin tl verdiğim televizyonu açtırıp tamir ettirmek istemiyorum dedim onlarda haklısın abi ama biz merkeze bildirelim yüzde 90 değişikler dediler. Merkeze bilgi verildi sağ olsun oradan aradılar ve tamir edeceğiz dediler ben kabul etmedim. Onlarda siz bilirsiniz dediler. Şikayet edeceğim dedim kaale bile almadılar. Sonuç alamazsın dediler. Bu nasıl bir iştir. Kurumsal kos kocaman Vestel ve yan kuruluşu Regal bu kadar nasıl duyarsız olabilir. Ben bu televizyonu 6. Kattan aşağı atacağım ve her yerde yayınlayacağım.   Arçelik marka Televizyonum vardı bir arıza vardı garantinin dolmasına 1 ay kalmıştı hiç beklemiyordum geldiler yeni modeli ile değiştiler. Büyük marka olmak, büyük yönetici olmak budur. Vestel ne yaptı daha 6 aylık televizyonu tamir edelim diyor. Fabrikasyon hata var ve değiştirilmesi lazım. Hukuki süreci başlattım. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Hiçbir şey elde edemezsem yemin ederim Evimin balkonundan aşağı atacağım.  Bu kadar şikayete rağmen umursamaz davranışları beni çıldırtıyor. Televizyonun tüm ekranı lekelerle doldu ve devamlı artıyor ne yapayım. Bu markalar bu yöneticilerle büyük marka olamazlar. Teşekkür ederim.

26 Mart 2024 23:46

Selam. Ben hayatımda bu firma kadar sorumsuz, sattığı malın arkasında durmayan, sattığı en büyük ve rn son ürününün bile hatasını kabul etmeyen bir firma görmedim. Evet bu firma kim Vestel/Regal /Vestel/Regal bir daha söylüyorum Vestel/Regal.  Defalarca şikayet ettim kaale bile almadılar. 50 bin verdim 75 inç Regal TV aldım aradan 2 ay geçti üzerinde karartılar oluştu. Servise gittim fabrikasyon hata açıp silmemiz gerekir dediler. Ama ilk defa bu kadar büyük ekrana deneyecez dediler. Bende niye açtırayım fabrikasyon hata ise değişim istedim. Ama kaale bile almayıp. Sen bilirsin istersen dediler. Biz seni adam yerine koymuyoruz dediler. Aldık hem de arkadaşlarımın sen ne yapıyorsun demesine rağmen.  Vestel/Regal bu ülkenin hatta bu dünyanın en kötü markaları.

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
25 Ekim 2025 21:42
yeni-alinan-regal-televizyonda-isik-suzmesi-sorunu-ve-degisim-talebi-1.jpg

Regal Televizyonunda Sürekli Donma Ve Değişim Talebi

Batıkan
29 Aralık 2025 23:27
Eyup sonuçtan hiç memnun değil

Televizyon Garantisi Sonrası Çift Ücret Talebi Ve Anakart Eksikliği

Eyup