Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Regal CM 101202 Çamaşır Makinesi Sallanma Ve Titreşim Problemi

20 Kasım 2023 16:58

07.03.2023 tarihinde Regal marka 10 kilogram 1200 devir çamaşır makinesi aldık. Makine, programda takılma, şiddetli sallantı ve titreşim şikayetleri nedeniyle geçen dört aylık süre içinde 2 ana kart, 1 elektronik kart, taşlar, süspansiyon parçaları gibi birçok parça değişti ve 8 gün atölyede kaldı. Anlayacağınız, değişmeyen parça kalmadı gibi. Makineyi aldığımızda kafamız rahat olsun diye 1500 TL'ye 4 yıllık garanti uzatma yaptırmıştık, böylece 7 yıl garantili olacaktı. Şimdi kafamız çok 'rahat'! Ve arıza devam ediyor. En sonunda servis, makineye büyük çamaşırları ayrı, küçük çamaşırları ayrı atın, 800 devirde çalıştırın, ne az ne çok atın gibi önerilerde bulundu. Peki neden 1200 devirlik makineyi 800 devirde çalıştıralım? Neden 10 kilogramlık makineye az parça atalım? Üstelik bu önerilere uyduğumuzda bile sallanma ve titreşim devam ediyor. Bir daha olursa videoya çekip atmalıymışım. Biz de Tüketici Hakem Heyeti'ne iade talebinde bulunduk. Tüm değişimler ve mesajlar ekte bulunmaktadır.

regal-cm-101202-camasir-makinesi-sallanma-ve-titresim-problemi-6.pdf
regal-cm-101202-camasir-makinesi-sallanma-ve-titresim-problemi-5.pdf
regal-cm-101202-camasir-makinesi-sallanma-ve-titresim-problemi-4.pdf
regal-cm-101202-camasir-makinesi-sallanma-ve-titresim-problemi-3.pdf
regal-cm-101202-camasir-makinesi-sallanma-ve-titresim-problemi-2.pdf
regal-cm-101202-camasir-makinesi-sallanma-ve-titresim-problemi-1.pdf
22 Temmuz 2025 20:14

Hakem Heyeti talebimizi kabul etti ancak ücret iade edildiğinde aynı ürün 100 de 50 zamalanmıştı

Veli sonuçtan hiç memnun değil

Regal Evimde Uçmaya Hazır Bir Çamaşır Makinesi Var Gelin Alın Hurda'nızı

Veli
07 Şubat 2024 17:53
Regal Evimde Uçmaya Hazır Bir Çamaşır Makinesi Var Gelin Alın Hurda'nızı
Seyfettin sonuçtan hiç memnun değil

Üç Aylık Regal Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Değişim Talep Ediyorum

Seyfettin
02 Ekim 2024 13:34
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Regal Çamaşır Makinesiyle Bitmeyen Sorunlar

08 Kasım 2024 14:50
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Çamaşır Makinesi İlk Kullanımda Arızalı Çıktı, Değişim Talebim Reddedildi

Bekir
21 Ekim 2025 22:53