Seyfettin sonuçtan hiç memnun değil

Üç Aylık Regal Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Değişim Talep Ediyorum

02 Ekim 2024 13:34

Bu sene Temmuz ayında Regal marka 7kg 1000 devirlik çamaşır makinesi satın aldım makineyi en fazla 5-6 defa kullandıktan sonra makine bozuldu. Bir gece saat 23.30 da çalıştırdım 60 derece ön yıkamada makine sabah saat 5.20 olmuştu. Dahada yıkamada çalışıyordu. Servis çağırdım servis geldi. Bir şey yok dedi gitti ve tekrar deneyin dedi. Servis gittikten sonra 40 derece renkli ve 60 derece ön yıkamada çalıştırdım. Makine 4-5 saat boyunca yıkamada devam etti ve bir türlü durulamaya geçmedi. Servis gelip makineyi dün yani 1 ekimde götürdü. Makine çok ses çıkarmaya başladı. Üç aylık makine beni mağdur etti. Bu durumdan şikayetçiyim. Değişim yapılmasını istiyorum. Servis gerekli ilgiyi göstermiyor. Tamir ederiz diyor ama üç aylık ürünün 2. Aydan bu arızayı vermesi normal değil üründe işlem olmasını istemiyorum. Ürün ayıplı bir mal olduğu için sıfırını tekrar talep ediyorum.

19 Ekim 2024 17:54

Herhangi bir çözüm sunulmadı bana

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Regal Çamaşır Makinesiyle Bitmeyen Sorunlar

Ömer
08 Kasım 2024 14:50
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Çamaşır Makinesi İlk Kullanımda Arızalı Çıktı, Değişim Talebim Reddedildi

Bekir
21 Ekim 2025 22:53

Regal Makinem Sıkma İşleminde Hareket Ediyor Ses Yapıyor

Remzi
01 Şubat 2024 11:32

Çamaşır Makinesi Gürültüsü Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti

Abdullah
19 Mayıs 2025 13:52
Ece sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 20:30

Regal Kategorileri