QNB'den Kredi Kartı Limitimi Düşürdüm Ama Findeks Raporuna Yansımıyor

24 Mart 2024 09:29

Başka bir bankada kredi kartı limitimi arttırmam gerektiği için QNB Bankası'ndaki 175 bin liralık limitimi 30 bin liraya düşürdüm. Ancak yaklaşık 13-14 gün olmasına rağmen bugün Findeks raporu aldığımda, QNB Bankası'nda hala 175 bin lira limitim görünüyor. Toplam limite ulaştığınız uyarısı verdiği için ihtiyacım olan başka bankada limitimi arttıramıyorum. Bu QNB'nin mi yoksa Findeks'in sorunu mu olduğunu bilmiyorum ama bir an önce düzeltilmesi gerekiyor. Aylık 42 bin lira gelirim olmasına rağmen başka bir bankada kredi kartı limitimi 70 bin lira bile yapamıyorum.

24 Mart 2024 09:18

VakıfBank'ta kredi kartı limitimi artırmam gerektiği için QNB Bankası'ndaki 175 bin liralık limitimi 30 bin liraya düşürdüm. Ancak yaklaşık 13-14 gün olmasına rağmen bugün Findeks raporu aldım ve QNB Bankası'nda hala 175 bin liralık limitim görünüyor. Toplam limite ulaştığınız uyarısı verdiği için VakıfBank'taki limitimi artıramıyorum. Bu QNB'nin mi yoksa Findeks'in sorunu mu olduğunu bilmiyorum ama bu durumun mağduriyetine ben uğruyorum ve bir an önce düzeltilmesi gerekiyor. Aylık yaklaşık 42 bin lira gelirim olmasına rağmen VakıfBank kredi kartı limitimi 70 bin lira bile yapamıyorum. Eğer limit artırmak için maaş bordromu veya benzeri belgeleri göndermem gerekiyorsa, gönderebilirim. Lütfen yardımcı olun.

24 Mart 2024 09:56 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

03 Aralık 2024 16:17

13 Eylül 2024 16:26
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 17:36
Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

Gülseren
17 Aralık 2024 15:01
Emre sonuçtan hiç memnun değil

QNB Kredi Kartı Limitim Sebepsizce 210 Binden 30 Bine Düşürüldü Mağdur Oldum

25 Temmuz 2025 01:57
qnb-kredi-karti-limitim-sebepsizce-210-binden-30-bine-dusuruldu-magdur-oldum-2.jpg
qnb-kredi-karti-limitim-sebepsizce-210-binden-30-bine-dusuruldu-magdur-oldum-1.jpg

QNB Türkiye Kategorileri