Ömer sonuçtan hiç memnun değil

QNB Türkiye'de Maaş Kampanyasında Müşteri Mağduriyeti

26 Aralık 2024 14:41

6 Aralık Pazartesi günü QNB Finansbank'ın mobil uygulamada bana özel sunmuş olduğu QNB maaşını getir kampanyasına katıldım. Kampanyanın görselini ve bize tebliğ edilen koşul şartlarının görsellerini ekte ekledim. Her ay hesabıma farklı bankadan 200.000 TL transfer edeceğimi taahhüt ettim ve 16 Aralık Pazartesi V*** hesabımdan kampanyaya katıldığım QNB hesabıma 200.500 ₺ transfer yaptım. Kampanya koşullarını sağladığım için bana 20.000 ₺ ödül parasını hesabıma yatırdılar. Ben de kampanya koşullarını bu ay için sağladığım için paramı tekrar V*** hesabıma transfer ettim. 23 Aralık 2024 Pazartesi günü QNB Finansbank hesabıma baktığımda 7469,11 çekmişler geri kalan tutarı 2226 ile biten kredi kartıma 10864,22 ₺ dönem içi işlemlerde maaşım QNB'de nakit ödül geri alım olarak kartıma borç yansıtılmış. Toplam da 18.8333 TL' geri alınmış.
Kampanyada ilk ay taahhüt ettiğim tutarı yatırıp ödül almaya hak kazandığım için kalan 11 ayın parasını borç olarak kartıma yansıtmışlar.

Madem koşulları sağlamıyoruz ilk ay neden koşulları sağlamışım. Kampanya koşullarında belirtilen maddelerin hiçbirinin hilafında hareket etmemiş olmama rağmen kampanyadan çıkarıldım. Banka dürüst işlem yapmıyor. Banka insanları mağdur ediyor. Konu ile alakalı bankayı aradım, çapraz işlem nedeniyle iptal edilmiş olabilir diye bilgi veriyorlar. Ben paramın kalan kısmını kardeşimden aldım bana borcu var bu bankayı neden ilgilendiriyor. Haksız ve yanlış bilgilerle reklam kampanyası yürütmüş oluyorlar. Binlerce insanı bu şekilde mağdur ettiler. Çoğu arkadaşım bu kampanya için gidip hesap açıp kredi kartına başvuru yaptılar.

Bankanın bu asılsız tutumu bir tüketici olarak beni maddi ve manevi olarak mağdur ve rahatsız ettikleri için Tüketici Hakem Heyeti'ne konu ile ilgili tüm bilgi ve deliller ile şikayette bulunacağım. Koskoca banka binlerce insanı bu şekilde mağdur ediyor.

profile profile profile
26 Aralık 2024 14:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Ömer
Ömer
28 Aralık 2024 16:46

Kopyala yapıştır herkese aynı cevaplar

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Kampanya Mağduriyeti: Haksız Borç Yansıtımı

17 Ocak 2025 15:29

24 Aralık 2024 11:46

QNB Finansbank'ın Yanıltıcı Kampanya Koşulları Mağduriyeti

17 Ocak 2025 14:16
QNB Finansbank'ın Yanıltıcı Kampanya Koşulları Mağduriyeti

17 Aralık 2024 16:11
QNB Kampanyasında Yanıltıcı İşlem Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Koray sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 21:53

QNB Türkiye Kategorileri