QNB Finansbank'ta Sim Kart Blokesi Kaldırma Sorunu

28 Aralık 2024 16:39

Sim kart değişikliği sebebiyle SMS alamıyorum. Sim kart blokeyi QNB mobilden kaldırabilirsiniz deniyor ama kaldırılamıyor. ATM'den kaldırabilirsiniz diyor ama ATM'den de kaldırılamıyor. Telefondan neden kaldırılamadığı zaten anlamadım. Sonuçta sadece QNB Finansbank kullanmıyorum. Diğer bankalarınkini telefondan rahatça kaldırdım.

Geriye sadece şubeye gitmek kalıyor. Ama bunun için şubeye gitmeyeceğim tabii ki. Onun yerine kartınızı kullanmayacağım artık. Ben böyle saçma güvenlik önlemleri olan banka görmedim. Müşteri temsilcilerinin falan yapacağı da bir şey yok. Hangi sivri zekalı çalışanınız bu işi bu kadar zorlaştırdıysa bence görevine son verin.

Bana sunulan çözüm önerileri QNB mobilden dijital şifre ala tıklayarak kimlik kartı ile dijital şifre almamdı eve onu da yaptım dijital şifremi değiştirdim yine olmadı. Sim kart blokem kaldırılmıyor.

Beni şubeye git diye de aramayın lütfen. Ben sadece diğer bankalardan rahatça yaptığım bir şeyi sizden yapamadığımdan dolayı kartınızı kullanmayacağımı söylemek için buraya yazıyorum. Umarım çalışanlarınızın kapasitesi gözden geçirerek gerekli işlemleri yaparsınız yakında.

İyi çalışmalar.

28 Aralık 2024 16:45 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Tolgahan sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2025 08:37

14 Aralık 2024 10:11