28 Nisan 2024 13:11

16 Nisan 2024 tarihinde QNB Finansbank'tan bana bir mesaj ulaştı. 'Değerli müşterimiz, hastane harcamalarında kullanabildiğiniz acil limitinizi artık diğer alışverişlerinizde, limitinizin yeterli olmadığı durumlarda; yıl sonuna kadar 12 kez ve 1000 TL'ye kadar kullanabileceksiniz. Ücretsiz sunduğumuz bu hizmetimizden yararlanmak istemiyorsanız, 'acil ret' yazıp 2273 numarasına SMS atabilirsiniz.' Mersis: 0388002333400576 B016 şeklinde gelen mesaj doğrultusunda bugün 1000 TL'lik bir işlem yapmaya çalıştım. Ancak yetersiz limit uyarısı aldım. Müşteri temsilcisine bağlandığımda, bana sadece hastane harcamalarında kullanabileceğimi, ayrıca normal alışverişlerin sürekli değişken olduğu gibi mantıksız bilgiler verdi. Yazışmanın ekran görüntüsünü ekliyorum ve gerekli düzeltmenin yapılmasını talep ediyorum. Banka bana normal alışverişlerde kullanabileceğimi söylüyorsa, neden kullanamadığımı anlamıyorum ve bu durumun açıklığa kavuşturulmasını istiyorum.

28 Nisan 2024 13:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

22 Eylül 2023 09:57

11 Temmuz 2023 12:36