Figen sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Kredi Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

12 Aralık 2024 11:29

QNB Finansbank çalışanı ile ilgili;
18.11.2024 tarihinde çalıştığım kuruma QNB finans bankta G** isimli banka personeli gelerek 40.000 TL ocak ayı ödemeli faizsiz kredi verdiklerini belirtti. Şahsım ise bu kredinin faizsiz olduğunu ocak ayında ödemeye başlayacağımı tekrar teyit ederek kabul ettim. G** hanım kredi kartının tanımlandığını aidat ücretinin olmadığını söyledi. İşlemleri tabletten ve telefonumdan yaparak 2 gün içerisinde hesabıma yatacağını söyledi. 20.11.2024 tarihinde G** isimli personeli aradım ücretin yatmadığını belirttim. Size 10.000 TL verebileceğini söyledi. Ben 40000 TL istediğimi belirttim, yanıma geleceğini tekrardan işlem yapacağını söyledi. Gecen zaman içerisinde eve kredi kartı hemen geldi. Banka personeli G** hanımı aramalarıma rağmen hasta olduğunu hastaneye gittiğini söyleyen bir erkek telefona cevap verdi. Tabi bu görüşmeden sonra oyalandığımı anladım. Üzerinde yaklaşık 3 hafta geçmesine rağmen hala istenilen kredi yok. 06.12.2024 tarihinde G** isimli banka personelini tekrar aradım, yanıma geleceğini söyledi fakat gelmedi. 09.12.2024 tarihinde G** isimli banka personelini aradım. Tüm işlemlerimin iptal olmasını ve şube müdürünün telefon numarasını istedim. Bana M***** isimli bir kişinin telefon numarası verdi. Verilen telefon numarasını aradığımda telefona bir erkek çıktı. M***** hanımın uygun olmadığı kendisinin kim olduğunu sorduğumda M***** hanımın sekreteri isminin C** olduğunu kendisinin yardımcı olabileceğini söyledi. Bende görüşmeyi sonlandırdım. QNB Finansbank çağrı merkezine şikayette bulunduğum esnada G** isimli şahıs ağlayarak yanıma geldi. Özür diledi. Kartımı iptal etti. Verdiği numaranın M***** hanıma değil de C** beyin telefon numarası olduğu yalan söylediklerini şikayet etmemi istedi. 12.12.2024 tarihinde çağrı merkezi şikayet hattı bu kişilerin uyarıldığını söyledi. Sayın QNB Genel Müdürü Ö*** T** beye soruyorum. Bu çalışma arkadaşlarınız sizin bankanızın prestijinizi, itibarınızı, kalite standartlarınızı, misyon ve vizyonunuzu zedelemedi mi?

12 Aralık 2024 11:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Arif sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Saha Personeli Şikayet

13 Ağustos 2024 23:40
Nurgül sonuçtan memnun değil

28 Ekim 2024 10:47
Sıfır Faizli Kredide Yanıltıcı İletişim Sorunu
Sıfır Faizli Kredide Yanıltıcı İletişim Sorunu
Melike sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 10:48
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Kredi Başvurusu Yapıldı, Kredi Notum Düştü!

31 Temmuz 2025 21:43
onayim-olmadan-kredi-basvurusu-yapildi-kredi-notum-dustu-4.jpg