QNB Finansbank Kredi Kartımdan Bilgim Dışında Yapılan Çekimlere Banka Duyarsız Kaldı

26 Eylül 2024 03:152.173

Bilgim dışında kredi kartımdan yapılan çekimi fark eder etmez bankayı aradığımda, hanımefendi 48 saat sonra ancak işlem yapabileceğini iletiyor. Ben gecenin saat 02.00'de mağduriyetimi anlatırken, bankanın umurumda bile değilim. 30k, 6 adet 5000-5000 olacak şekilde çekim yapılmış. Kredi kartımdan arka arkaya SMS gelince uyandım, kontrol ettiğimde fark ettim. Bilgim dışında olan bu işlemler için destek istediğimde sadece '48 saat bekleyin, öyle itiraz edin' oldu. BDDK'ya şikayetimi direkt oluşturdum, umarım biri destek olacaktır. Provizyonda olan işlemi direkt iptal etmek yerine, işlemlerim için 48 saat beklemem gerektiğini ileten bu banka daha önce de beni mağdur etti. Harcama itirazında 'şifreli işlem' diyerek iptal yapmadı. Kendime kızıyorum. Sesimi biri duyar diye sosyal medyanın tüm kanallarından destek istiyor olacağım. 30k ücretimin iadesini rica ederim.

26 Eylül 2024 03:27 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

26 Eylül 2024 19:22

48 saat bekleyin dışında umarım bir aksiyon alırsınız. Hırsızlar ile iş birliği içinde misiniz?

27 Eylül 2024 00:44

Twitter şikayetime istinaden arayıp direkt işlem yaptılar. Müşteri hizmetlerindeki kayıp çalıntı birimindeki temsilci için özür dilediler. 48 saat bekleyin diye bir durum yokmuş. Şikayet bildirmesem 48 saati bekleteceklerdi. Mağduriyetim hala devam ediyor. Konu hakkında hala destek bekliyorum. 30k çekim oldu diyorum 6 kez çekim yapılıp alarm üretmeyen banka normal alışveriş yaparken alarm üretiyor ama 5-10 dakika bir çekim yapılırken sessiz kalıyor. Konuyu BDDK ya da taşıdım davada açacağım

27 Eylül 2024 11:25

Güya ilgilenecek bakalım kaç gün sürecek. Çekim ben tarafından değil ama mağdur olan benim. Provizyondaki işlem için direkt durdurup müdahale edilmiyor ben mağduriyet yaşıyorum. 6 adet işlem için 30k zarardayımm

28 Eylül 2024 08:52

6 adet çekim yapılıyor. Arka arkaya 10 dakika içinde yapılmış çekimleri fark edince arıyorum hemen kartı kapatıp işlemleri ben yapmadım diyorum. Şifreli işlem diyerek dolandırıcılarla ortak oluyorsunuz. Aradığım kayıp çalıntıdaki arkadaş 48 saat bekleyin diyor sosyal medyaya yazınca direkt işlem yapıyorsunuz. İşlemin sonuçlanmış haline bakın şifreli işlemmiş. Ya arkadaş bilgilerim çalınmış 6 adet çekim var nasıl şifreli işlem olabilir. Ama siz görün 30k dan fazlasını almazsam dava açarak. BDDK süreci devam ediyor tüm yazışmalarıda ileteceğim. Sizler arka arkaya çekimde nasıl bir fraudlık tespit edip alarm üretmezsiniz. Banka olarak siz yaptınız belkide çekimi. 6 kez aynı tutarda çekim yapılıp müdahale etmemek nedir yazıklar olsun. Harcama itirazınız SMS şifre ile yapıldığından reddedildi diyor. Anında bildirdiğim bir olay fiziki bir ürün alımı yok bir şey yok kimin çektiği belli değil. Çekim yapan kurumları tanıyor musunuz? İlk defa şikayet benden mi geliyor acaba. Kimleri koruyorsunuz hırsız değil de ben suçlu oldum hakkımı kurtaramıyorum.

Fatih
Fatih
Benzer Şikayeti Var
30 Ekim 2024 16:29

Hocam sonuç ne oldu bende benzer bir mağduriyet yaşadım?

Ceyda
23 Temmuz 2024 16:113.244

12.07.2024 Tarihinde Cuma günü saat 16.45 kredi kartımdan Kendi rızam dışında 2 ayrı işlem olarak 77.940.47 TL para çeki...

İzinsiz Hesap Hareketleri Ve Banka İlgisizliği

Aziz
7 Nisan 2025 21:591.073

07.04.2025 tarihinde saat 16:09 da QNB Finansbank'tan telefonuma bir mesaj geldi. Görseli ekliyorum. İznim ve bilgim olm...

İzinsiz Hesap Hareketleri Ve Banka İlgisizliği

Kredi Kartımdan İzinsiz Alışverişlere Bankadan Yetersiz Güvenlik Ve Bilgilendirme

Serkut
23 Mayıs 2025 21:593.416

Kartımdan 60-70 kez alışveriş yapılmaya çalışılıyor. Bana yalnızca 3 tane reddedilen işlem için mesaj geliyor. Bankayı a...

1 Yorum

Tümünü Gör
QNB Türkiye Tarafından Yanıltıldım!

QNB TürkiyeTarafından Yanıltıldım!

Paşa
QNB Türkiye Kredi Kartı Aidatı

QNB Türkiye KrediKartı Aidatı

Paşa
QNB Türkiye Borcumu Ödemek İstiyorum Avukat İcra İle Uğraşmak İstemiyorum!

QNB TürkiyeBorcumu Ödemek İstiyorum Avukat İcra İle Uğraşmak İstemiyorum!

İsa
QNB Türkiye Kredi Kartı Kısıtlama Limiti

QNB Türkiye KrediKartı Kısıtlama Limiti

İrem
QNB Türkiye QNB Finansbank Kredi Kartımda Şüpheli Durum

QNB Türkiye QNBFinansbank Kredi Kartımda Şüpheli Durum

Ramazan
QNB Türkiye Kredi Kartı İptali!

QNB Türkiye KrediKartı İptali!

Cihan

Öne ÇıkanKonular