Ercan sonuçtan çok memnun

QNB Finansbank Komisyon Oranları Değişimi

13 Ekim 2023 12:24

QNB Finansbank pos cihazını kullanıyorum. Ben 29.09.2023 tarihinde müşteri hizmetlerini aradım. Taksitli alışveriş komisyon oranları hakkında bana mail yoluyla bildirim gönderdiler. 4 taksit için 4.53 komisyon ücreti olduğunu belirttiler. Ancak ben 10.10.2023 tarihinde yine taksitli bir işlem yaptım ve hesap hareketlerimi kontrol ettiğimde benden 7.60 komisyon kesildiğini gördüm. Müşteri hizmetlerini aradım ve komisyonun neden değiştiğini sordum. Gün sonu slipinde yazıyor dediler, ancak hiçbirinde böyle bir bilgi yok dedim. Sonra beni bankaya yönlendirdiler. Bankayla görüştüm ve banka bana nasıl şikayet edeceğimi sordu. Banka da tekrar müşteri hizmetlerine yönlendirdi. Benim zararımı karşılayacak kim olacak, anlamıyorum. Bilgi verilmeden komisyon oranı değiştirilmemeli ve 4.53'ten 7.60'a çıkması ne demek, zararımın karşılığını istiyorum. Saygılarımla.

13 Ekim 2023 12:33 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Ercan
Ercan
19 Ekim 2023 16:50

Teşekkürler ederim QNB Finansbank ailesi paramı iade edildi

Metin sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 13:17
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 19:55
Yanlış Bilgiyle Yapılan Alışverişte Taksit Mağduriyeti